PUN POGODAK

Victoria Beckham kolekcijom ponovno pokorila modni svijet

08.09.2013 u 19:10

  • +9

Revija Victorie Beckham

Izvor: Reuters / Autor: Lucas Jackson

Bionic
Reading

Već nekoliko modnih sezona ranije, Victoria Beckham profilirala se kao uspješna dizajnerica, njezine haljinice A-kroja vrlo brzo osvojile su ljubitelje mode diljem svijeta, a to se nije promijenilo ni ove godine. Naime, na aktualnom i prestižnom Tjednu mode Victoria je predstavila vrlo nosivu kolekciju koja je odmah dobila same pohvale

Dok su joj iz prvog reda podršku davali suprug David Beckham i kći Harper Seven pokraj kojih je sjedila i sama Anna Wintour, Victoria Beckham uspjela je još jednom oduševiti modni svijet. Na Newyorškom tjednu modu predstavila je još jednu vrlo nosivu, simpatičnu i odmjerenu kolekciju.

Taman pred početak US Opena, na pisti s potpisom Victorije Beckham nizale su se kreacije nepogrešivo inspirirane teniskim opravicama. Oštra kolekcija nadahnuta tenisom uključuje kratke nabrane minice i jaknice ravnih, oštrih linija. Uz čistu paletu crnih, bijelih i sivih tonova, u kolekciji iskaču boje poput fuksije i boje kestena.

Bazu kolekcije čine topići i haljinice bez rukava, čista geometrija te aplikacije i detalji u bijeloj boji. Međutim, Victoria je poseban 'touch' dala suknjicama ispod kojih viri bijeli nabrani materijal, za koje mnogi predviđaju da će biti apsolutni hit naredne sezone, a nose se, naravno, uz kakav jednostavni topić bez rukava.