SUPTILNI SEKSEPIL

Zbogom minicama: Suknje s ovim detaljem dominirat će narednih mjeseci

05.01.2023 u 10:21

Bionic
Reading

Kako naveliko najavljuje modna biblija Vogue, modeli suknji s prorezom biti će ono što su minice (osobito model brenda Miu Miu) bile na modnoj sceni prošle godine. U prilog ovoj tvrdnji dovoljno govore recentna izdanja poznatih dama koje notu zavodljivosti stajlinzima daruju upravo suknjama s detaljem prorez

Brojne su poznate ličnosti podlegle trendu suptilnog seksepila. Bivša spajsica Victoria Beckham na nekoliko posljednjih fotografija koje je podijelila na svom Instagramu nosila je suknje s prorezom. Catherine Zeta-Jones na ulicama New Yorka viđena je u model od crvene kože, dok je na istima američka it djevojka Gigi Hadid u indie maniri isfurala crnu suknju s prorezom. Bilo da se odlučite za verziju od trapera, samta ili kože, suknja s prorezom ne samo da će darovati zavodljivi dojam stajlinzima, već se i dobro prilagođava različitim stilovima.

Krajem 2022., dok je boravila u Parizu, Victoria Beckham kladila se na minimalističku siluetu iz aktualne kolekcije svog istoimenog brenda, igrajući na kartu boja s lila dolčevitom i suknjom s prorezima.

Zvijezda Netflixove serije ‘Wednesday’ odlučila se za crvenu suknju od kože čiji je prorez otkrio njezine noge iz snova. Uz cipele u identičnoj nijansi suknje, uparila ju je s jednostavnim malim crnim topom, dugim kaputom i sunčanim naočalama.

  • +4
Catherine Zeta-Jones Izvor: Profimedia / Autor: ROGER WONG / INSTAR IMAGES / PROFIMEDIA

U Los Angelesu prošlog prosinca nova ikona stila Zendaya pozirala je je fotografima u stajlingu inspiriranom modom 60-ih, stvorenom od crne polo majice kratkih rukava na kopčanje i maksi suknje s prorezom I crhunskim detaljem - crno-bijelim uzorkom gingham.

Čini se da Gigi Hadid napušta svoj prepoznatljivi kalifornijski stil radi trenda Indie Sleaze, pametnog spoja grungea 90-ih, raskoši 80-ih i pomalo pretenciozne vizije retro izgleda. O čemu svjedoči njezina traper maxi suknja povezana s parom kaubojskih čizama.

Uz legendarnu Pamelu Anderson, među biranim gošćama Jacquemusove revije održane krajem prošle godine posebno se istaknula nasljednica glumca Judea Lawa u seksepilnom outfitu s potpisom popularnog francuskog dizajnera i suknjom s prorezom u glavnoj ulozi.