ŠIBENSKI GUŠTI

Barbara i Mara Nola: Kad mama sruši osobni rekord

18.03.2016 u 09:56

Bionic
Reading

Zagrebačka glumica Barbara Nola našalila se kako joj po broju kazališnih premijera ove godine može konkurirati samo kolega Goran Bogdan koji slovi kao trenutačno najzaposleniji domaći glumac. Naime, Barbara je nedavno u Šibeniku imala premijeru predstave 'Zločin na kozjem otoku' Uga Bettija, četvrtu po redu u pola godine. Uz nju je bila i kćer Mara koja ne propušta nijedan mamin glumački projekt, a i njezina je glavna modna savjetnica

I dok neki ruše rekorde na trkaćim stazama glumica Barbara Nola radi to na kazališnim daskama. A osoba uz koju joj je najdraže proslaviti svoje male pobjede i s kojom se odlično razumije je kćerka Mara. Ovih dana obje borave u Šibeniku gdje je Barbara početkom ovog tjedna imala četvrtu premijeru ove sezone u šibenskom HNK-u. Riječ je o predstavi 'Zločin na kozjem otoku' u kojoj glumi sa Senkom Bulić i Frankom Klarić.

'Gotova premijera! ČETVRTA ove sezone. Moj osobni rekord! Ni Goran Bogdan u tak kratkom roku nije ih naštancao toliko', našalila se glumica. A sve se dogodilo pod budnim okom njezine Mare koja ne propušta majčine premijere. O tome hoće li krenuti njezinim stopama, Mara se zasad nije izjasnila. Moda je njezina ljubav, no tko zna.

'Kćer ne tjeram da već sad odluči na koji će fakultet, a ako želi, neka uzme i godinu pauze pa odluči što želi studirati. Ne volim taj osjećaj pritiska i moranja. Danas je svugdje prisutna ta grčevitost da već s dvadeset moraš uspjeti i znati sve. Maru puštam da sama nađe svoj put i ne bojim se da to neće učiniti. Ima to jedno divno dostojanstvo na svog tatu', objasnila je Barbara.

Gotova premijera!! :-) ČETVRTA ove sezone. Moj osobni rekord ! Jbm pas ak ih je i Goran Bogdan u tak kratkom roku nastancao toliko ,in jor fejs bic :-) :-)!

Posted by Barbara Nola on Tuesday, March 15, 2016

Šibenske tvrđave , obožavam vas !! :-)

Posted by Barbara Nola on Tuesday, March 15, 2016

Sluga i kraljica !

Posted by Barbara Nola on Tuesday, March 15, 2016