KULTNI SITCOM

Filmski nastavak serije 'Pa to je fantastično' dobio trailer

27.04.2016 u 20:42

Bionic
Reading

Prije više od 20 godina, svijet je upoznao Edinu i Patsy Stone u seriji 'Pa to je fantastično', a ovo ljeto gledat ćemo ih na velikom kinoplatnu zahvaljujući filmskoj adaptaciji serije u režiji Mandie Fletcher, a za scenarij je zaslužna Jennifer Saunders

Svi koji su ikad gledali kultni britanski sitcom Pa to je fantastično' znaju da glavnu ulogu vode otkačene, nerazdvojne prijateljice u šampanjcu i modi - Edina i Patsy Stone koje ovog ljeta ponovno vladaju, ali ovaj put na kinoplatnu.

Kao što se moglo uočiti iz objavljenog foršpana, priča Edine i Patsy i dalje se vrti oko mode, ali ovaj put i oko (mogućeg) ubojstva supermodela Kate Moss zbog čega bježe u Francusku. Iz objavljenog foršpana daje se naslutiti da će filmska adaptacija serije vrvjeti poznatim osobama, a neke od njih su Joan Hamm, Rebel Wilson, Stella McCartney, Gwendoline Christie, Lily Cole i Kate Moss osobno.

Druge zvijezde koje bi trebale pojaviti u filmu su: Joan Collins, Perez Hilton i Jeremy Paxman.

Originalna TV serija počela je s emitiranjem 1992. te je snimljeno pet sezona. Ova kultna serija također je bila inspiracija za francuski film 'Absolument Fabuleux' s Nathalie Baye i Jennifer Saunders.

Film 'Pa to je fantastično' pripremao se punih pet godina, a ovog ljeta napokon ga možete vidjeti u kinima.