NIVES DOBILA POJAČANJE

Glumac Slavko Sobin novi je glas Narodnog radija

09.06.2015 u 19:42

Bionic
Reading

'Jutro uz Narodni' sutra dobiva novo, zanimljivo pojačanje!

Nives Čanović pridružit će se Slavko Sobin kojeg smo nedavno pratili u seriji 'Crno-bijeli svijet' kao energičnog fotografa Đermana Kurtelu Žungula.
 
Nives i Slavko prijatelji su već godinama, još od snimanja serije 'Dolina sunca'.

'Tamo sam joj bio užasan partner, sad se napokon mogu iskupiti. Radio sam dosta poslova u zadnjih deset godina, od konobarenja do glume koja je i dalje na prvom mjestu, a kako rado prihvaćam nove izazove, uskočio sam ravno i u ovaj. Nadam se da ću vam biti ugodno čim se probudite', kaže Slavko.

'Slavko je pravi izbor jer odlično kuha kavu, poslušan je kad treba otići do pekare, ali je i poznat po najvećem broju izgovorenih gluposti u mjernoj jedinici vremena što vjerujem da će našem showu donijeti novu dinamiku. A i ljepše je kad znaš da još nekome zvoni budilica u 4:30', kaže prelijepa Nives koja je posljednjih mjeseci sama vodila 'Jutro uz Narodni', jutarnji program najslušanijeg radija u Hrvatskoj.

Nives i Slavko u eteru Narodnog radija bit će od ponedjeljka do petka, od 6.00 do 9.00. 'Započnite svoj dan svim potrebnim informacijama i naravno dozom dobrog humora (unaprijed se ispričavamo i ograđujemo od svega što će Slavko slučajno reći) uz obilje najbolje domaće glazbe', poručili su s Narodnog radija.