SEKS SIMBOL 'KAUBOJA'

Je li ovo najzgodniji hrvatski glumac?

Bionic
Reading

Uoči zagrebačke premijere filma 'Kauboji' razgovarali smo s najtajnovitijim i najzavodljivijim vlasnikom revolvera i plesnih cipelica, Radovanom Ruždjakom

Nakon predstave-fenomena, koju je dosad pogledalo preko sto tisuća gledatelja (a brojka iz izvedbe u izvedbu rapidno raste), 10. listopada u osvajanje hrvatskih gledatelja kreće film 'Kauboji', koji je već svojim premijernim prikazivanjem osvojio pulsku publiku.

Prije no što film krene u kina, razgovarali smo s jednom od perjanica predstave i filma, najrasplesanijim i najtajanstvenijim među kaubojima, Radovanom Ruždjakom

U razgovoru ugodnom dotaknuli smo se premijere u pulskoj Areni te burnoj i izuzetno pozitivnoj reakciji publike, koja je film i nagradila najvišom ocjenom.

Iako nije siguran kako će ostatak Hrvatske reagirati na film, Ruždjak se nada uspjehu. 'Mislim da će film vratiti novce, ako ne i zaraditi. Ljudi koji su gledali predstavu, sigurno će pogledati i film, a vjerujem da će i oni koji pogledaju film, pohrliti u kazalište', objasnio je svoje nade.

Dodajmo da, ako film pogleda jednak broj gledatelja kao i predstavu, ući će u elitni krug 100.000

Osim u 'Kaubojima', Radovan Ruždjak glumi u Trešnji, čiji je stalni član već godinama, a u kojoj je nedavno održana premijera njegovog autorskog projekta 'Ja buka'. U intervjuu se dotaknuo i samog projekta, autorske pozicije i njenog odnosa prema glumi.