IZREZALI NAJVAŽNIJI DIO

Nova TV se ispričala zbog kraćenja 'Mamurluka'

25.03.2013 u 11:36

Bionic
Reading

Nakon burnih negodovanja gledatelja po društvenim mrežama, Nova TV se ispričala na svojoj stranici na Facebooku zbog rezanja odjavne špice 'Mamurluka'

Nova TV u subotu je konačno pustila pravi i ne pretjerano stari blockbuster, i to - bez ključnog dijela. Obožavatelji 'Mamurluka' neugodno su se iznenadili kad je film prekinut prije odjavne špice i dvije ključne minute filma – slideshowa putešestvija junačina filma.

Rezanje filma prije odjavne špice čime se umanjuje važnost ekipe koja je radila na filmu i inače je nimalo lijep običaj naših komercijalnih televizija. No, ovaj put je rez zabolio i više te se vratio rezačima poput bumeranga. Naime, društvene mreže, a posebice Facebook stranicu Nove TV bombardirali su razjareni komentari nimalo zadovoljnih gledatelja.


Nakon bure, s Nove TV su se odlučili ispričati, tako barem malo ublaživši nezadovoljstvo gledatelja. 'Dragi naši, kraj filma 'Mamurluk' nenamjerno je prekinut, a do njegovog skraćivanja došlo je, nažalost, greškom. Ispričavamo se svim gledateljima', stoji na stranici Nove TV.

U nastavku pogledajte propušteno: