KOD TATE JE NAJLJEPŠE

Ovo su najnježniji trenuci slavnih sportaša

22.09.2015 u 07:12

Bionic
Reading

Ovi mladi tate na sportskim terenima srčani su i energični, a kad su sa svojim potomcima, pokažu i svoju nježniju stranu. Često se hvale na društvenim mrežama fotografijama koje zorno prikazuju te zajedničke trenutke

'Druženje sa sinom nakon turnira. Uvijek kaže prave stvari da lijep dan učini još ljepšim', napisao je Novak Đoković pored fotografije sa sinom na svom profilu na Instagramu.

Na fotografiji se tenisač igra sa svojim 11-mjesečnim sinom Stefanom, koji se i prije prvog rođendana počeo upoznavati s tatinim teniskim reketom. Novak i njegova supruga Jelena već pripremaju veliko rođendansko slavlje za svog sina jedinca koje će biti u listopadu. Tenisač koji je nedavno osvojio US Open
izjavio je kako je upravo plavokosi mališan njegov najveći poticaj za sve njegove uspjehe na terenu.


Novak će uskoro proslaviti sinov prvi rođendan

Za vrijeme utakmice Barcelone protiv Rome, dvogodišnja kćerkica Ivana Rakitića Althea navijala je za svog tatu. Odjevena u mali Barcelonin dres poput tatinog, Althea je, kako se nogometaš pohvalio na društvenim mrežama, s mamom Raquel Mauri navijala glasno čitavu večer. Hvala mojim ljubavima za podršku, supruzi Raqueli i Althei. 'Moja princeza je spremna. Nosi čak i tenisice poput tate', napisao je Rakitić uz fotografiju koju je objavio na svom instagram-profilu.


Malena Althea nosi isti dres kao njezin tata Ivan Rakitić


'Moj sinčić i ja uživamo dok gledamo televiziju' pohvalio se Cristiano Ronaldo pored fotografije koju je objavio sa svojim obožavateljima. Sa sinom kojeg je nazvao po sebi, a koji je s crnom kovrčavom kosom i maslinastom puti isti otac, provodi svaki slobodni trenutak. Dok je portugalski nogometaš odsutan, o malenom Cristianu se brinu njegova baka Dolores i sestra Katia.

Ronaldo je šokirao svijet prije pet godina kada je preko društvenih mreža objavio da je dobio sina sa surogat-majkom čiji identitet nije poznat javnosti.
'Kako sam se dogovorio s njegovom majkom, koja ne želi da se dozna njen identitet, moj sin će biti isključivo pod mojim skrbništvom', napisao je tada. Navodno ga je dobio iz kratkotrajne afere s 20-godišnjom britanskom studenticom koju je upoznao u londonskom klubu.


Maleni Cristiano sve više sliči na svog tatu Cristiana Ronalda

Trener Novaka Đokovića i proslavljeni bivši tenisač Boris Becker uvijek ističe kako je ponosan na svoju djecu i na njihovu međusobnu ljubav, a nerijetko fotografije sebe s njima ili njih same dijeli sa svojim prijateljima.

Becker iz braka s Barbarom Feltus ima 15-godišnjeg Eliasa Baltasara i 21-godišnjeg Noaha Gabriela, 15-godišnju kćer Annu Ermakovu koju je dobio tijekom kratke i skandalozne afere s manekenkom Angelom Ermakovom te petogodišnjeg Amadeusa Benedicta Edleyja Luisa Beckera kojeg je dobio u braku s nizozemskom manekenkom Lilly Kerssenberg s kojom je u braku od 2009. godine.

Boris Becker uživa biti sa svojim sinovima koje često fotografira ili pozira s njima


Obitelj nogometaša Dejana Lovrena proživljava svoje najsretnije trenutke. Supruga nogometaša engleskog Liverpoola Anita Lovren prije tri mjeseca rodila je drugo dijete, sina Josipa, a on se odmah pohvalio viješću i fotografijom na društvenim mrežama. Već imaju dvogodišnju Elenu koja često tatu na utakmicama bodri s tribina.

Presretni tata svoje najintimnije trenutke s djecom rado je dijelio sa obožavateljima, no krajem kolovoza nakon utakmice njegovog kluba i Liverpoola ugasio je instagram-profil jer su ga navijači vrijeđali i ismijavali budući da je na utakmici izgubio loptu kod svog šesnaesterca.


Dejan Lovren s kćeri Elenom


Kad mu se rodio sin Josip, odmah je pozirao s njim