OD 25. TRAVNJA U KINIMA

Pripremite se za heavy metal akcijski spektakl 'Iron Man 3'

10.04.2013 u 11:49

Bionic
Reading

Spektakularni 'Iron Man 3' 25. travnja stiže u hrvatska kina u formatima premium RealD 3D i IMAX 3D

U filmu 'Iron Man 3', koji nam dolazi direktno iz studija Marvel, briljantni industrijalist Tony Stark/Iron Man suočava se s neprijateljem koji ne poznaje granice. Nakon što neprijatelj u potpunosti uništi Starkov osobni život on kreće u sudbonosnu potragu za odgovornima. Na svakom koraku avanture njegova hrabrost bit će testirana, a kada se nađe prislonjen uza zid, Stark će morati preživjeti koristeći svoje inovacije te se osloniti na svoju ingenioznost i instinkte kako bi zaštitio one koji su mu najbliži. Dok se bori za svoj povratak, Stark otkriva odgovor na pitanje koje ga je potajno proganjalo: čini li čovjek odijelo ili odijelo čini čovjeka?

U 'Iron Manu 3' vidjet ćete glumačke nastupe Roberta Downeyja Jr.-a, Gwyneth Paltrow, Dona Cheadlea, Guya Pearcea, Rebecce Hall, Stephani Szostak, Jamesa Badgea Dalea, Jona Favreaua i Bena Kingsleyja, režirao ga je Shane Black, a autori scenarija su Drew Pearce i Shane Black. Film je temeljen na Marvelovom superjunaku Iron Manu koji se prvi put pojavio na stranicama stripa 'Tales of Suspense' (broj 39) 1963, a prvi samostalni strip ovog superjunaka pod imenom 'The Invincible Iron Man' (broj 1) objavljen je u svibnju 1968. godine.

Sve o nadolazećem akcijskom spektaklu 'Iron Man 3' možete saznati na službenoj hrvatskoj web stranici filma, u sklopu koje možete osvojiti i atraktivne nagrade, a svakako redovito pratite najnovije detalje o filmu i na Facebooku