ŽANAMARI LALIĆ

'Svaki dan očekujem da ću roditi'

08.04.2015 u 10:10

Bionic
Reading

Pjevačica Žanamari Perčić u Tučepima s nestrpljenjem iščekuje rođenje svoje kćeri, a u razgovoru za tportal otkrila je kako provodi dane uoči poroda

Žanamari Perčić s basistom i manekenom Marijem Perčićem broji dane kada će zagrliti svoju djevojčicu kojoj su dali ime Gabriela. Osjeća se uzbuđeno i uplašeno, ali i presretno i spremno na sve što će joj donijeti majčinstvo.

'Na neki način ime je obiteljsko jer je srednje ime mog tate Gabriel. I inače mi je to ime oduvijek bilo lijepo', otkrila je pjevačica. Do poroda joj je ostalo još desetak dana.

'Zadnjih 20 dana imam pripremljenu torbu za odlazak u bolnicu. Svaki dan očekujem da ću roditi. Imala sam malo težu trudnoću pa jedva čekam da rodim. Svaki dan bio mi je novi izazov i doznala sam nešto o sebi', ističe. Osim što ide na liječničke preglede, ne izlazi iz kuće. Iako se, kaže, sredinom trudnoće dosta udebljala, zadnjih mjesec dana jede manje pa je smršavila.

'Ima puno namirnica koje trenutno ne mogu jesti. Što god pojedem, stvara mi mučninu. Doslovno mi od jabuke bude satima loše', rekla je Žanamari. Najveća podrška joj je obitelj, njezine prijateljice i suprug Mario. S njime kao vokalni duo Remember June nakon rođenja kćeri planira snimiti album na engleskom jeziku.