MODELI I VODITELJICE

Sve ljubavi i zgodne žene Gorana Ivaniševića

23.10.2016 u 20:35

Bionic
Reading

Šuška se kako je atraktivna Nives Čanović nova žena u životu Gorana Ivaniševića kojeg je nakon Vanje Halilović šarmirala još jedna voditeljica. Goranova najdulja veza bila je s bivšim modelom Tanjom Dragović, a Goranova prva djevojka poznata javnosti bila je zgodna Riječanka Danijela Mihalić Gračan

Još donedavno 45-godišnji Splićanin Goran Ivanišević tvrdio je kako zbog sportskih angažmana diljem svijeta vremena za ljubav nema, no ako je suditi po posljednjim informacijama koje je objavio RTL, zgodna voditeljica Nives Čanović zaintrigirala je bivšeg tenisača.

Tim povodom prisjetili smo se svih Goranovih ljubavi. Prva u nizu poznata javnosti bila je Riječanka, danas 46-godišnja Danijela Mihalić Gračan. Danijela je davne 1990. osvojila titulu kraljice svijeta, a malo nakon toga prohodala je s Goranom s kojim je živjela u Monte Carlu. Danas je udana za nogometnog trenera Nenada Gračana s kojim ima tri kćeri. Nakon udaje posvetila se znanstvenoj karijeri, pa se tako danas može pohvaliti titulom prodekanice za poslovne odnose na Fakultetu za turistički i hotelski menadžment u Opatiji, na kojem radi i kao profesorica.


Danijela Gračan s Goranom je bila u vezi početkom devedesetih

Ljepotica koja se najdulje zadržala u Goranovom životu je bivši model Tatjana Dragović, koja je prohodala sa splitskim tenisačem kad je imala 18 godina i s kojom Goran danas ima dvoje djece, kćer Amber i sina Emanuela. Njihova je ljubav počela kad su oboje bili posvećeni svojim karijerama, Goran na teniskom terenu, a Tanja na modnim pistama. Ivanišević je vidio fotografiju naše  manekenke na naslovnici američkog izdanja Cosmopolitana i dao sve od sebe da dobije njezin broj. Kako je kasnije ispričao, morao se itekako truditi da zadobije Tatjaninu pažnju.


Tanja Dragović i Goran Ivanišević vjenčali su se 2009. nakon dugogodišnje veze, a rastali 2013.

Vjenčali su se 2009. u Kaliforniji, no njihov brak poljuljala je Goranova afera s tadašnjom televizijskom voditeljicom Vanjom Halilović. Nakon brojih pokušaja da sačuvaju svoju bračnu zajednicu, rastali su se 2013.


Voditeljica Vanja Halilović našla se također u Goranovu zagrljaju

Tanja je sreću našla sa zgodnim manekenom, danas glazbenikom, Vlahom Arbulićem s kojim ima kćer Luce, dok Goran od razvoda nije u javnosti viđen u zanimljivom ženskom društvu. Sve donedavno. Naime, Ivanišević se sve češće može vidjeti na zagrebačkom Bundeku gdje stanuje njegova nova odabranica, 34-godišnja radijska i televizijska voditeljica Nives Čanović.


Voditeljica  Nives Čanović