NAGRADNJAČA

Vodimo vas na 3D projekciju Osvetnika!

19.04.2012 u 10:00

Bionic
Reading

Marvel studio predstavlja Osvetnike – fantastičnu skupinu superheroja koje predvode Iron Man, Nevjerojatni Hulk, Thor, Kapetan Amerika, Sokol i Crna udovica. Film pogledajte u hrvatskim kinima od 3. svibnja, a Continental film i tportal.hr su za svoje čitatelje pripremili mnoštvo nagrada iz filma i čak 40x2 ulaznice za 3D projekciju Osvetnika koja će biti u četvrtak, 3. svibnja u 20:00h u Cineplexxu City Center one East.

S uspješnim lansiranjem franšize 'Iron Man' 2008. godine, stigle su i prve naznake za nešto što će uskoro postati Marvelova najambicioznija nova franšiza – okupljanje najomiljenijih likova u jednom filmu 'Osvetnici', svetom gralu Marvelovog svemira.

Ideja za 'Osvetnike' prvi puta je isplivala tijekom snimanja 'Iron Mana', kada je producent Kevin Feige spomenuo da bi S.H.I.E.L.D. mogao postati dio 'Iron Mana' i 'Nevjerojatnog Hulka'.

'Kada je polako dolazila ideja o Nicku Furyju, nazvali smo Sama Jacksona i on je rekao da je ideja jako fora', nastavlja Feige. 'Upravo taj njegov entuzijazam bio je ono što nas je navelo da snimimo posljednju cameo scenu kada kaže Tonyju Starku: 'Ti si dio velikog svemira, samo ti to još uvijek ne znaš.' To je rečenica u kojoj Marvel govori to isto i publici.'

Producent dodaje: 'Publika je voljela cameo ulogu i glasine o početku Nicka Furyja. Napravili smo to isto dva mjeseca kasnije u 'Nevjerojatnom Hulku' i reakcija nam je ponovno dala naslutiti da će ideja s 'Osvetnicima' upaliti. Naš plan je tada bio osmisliti superheroje jednog po jednog jer nam je bilo stvarno važno da prvo predstavimo sve likove u njihovim vlastitim franšizama, prije nego ih spojimo u 'Osvetnike'. Za 'Thora' i 'Kapetana Ameriku' smo angažirali filmaše koji su bili otvoreni prema ideji da se igraju u otvorenom pješčaniku.'

'Osvetnike' su stvorili Stan Lee i Jack Kirby, a prvi puta su objavljeni u rujnu 1963. Originalni tim 'Osvetnika' su činili: Iron Man, Thor, Hulk, Ant-Man i Wasp. Kapetan Amerika se pridružio timu u četvrtom broju, nakon što je oživio nakon godina zarobljeništva u ledu.

Imena dobitnika ulaznica za projekciju 3. svibnja objavit ćemo u srijedu, 2. svibnja!

Majice dugih rukava osvojili su:

Andrea Valić
Amir Asani
Ida Caganić

Majice kratkih rukava i kape su osvojili:

Dražen Bahnik
Tatjana Malnar Pocrnić
Annie Ćavar

Ruksak je osvojio:

Saša Marijanović

Nagrade šaljemo poštom na kućnu adresu.

Po dvije ulaznice za 3D projekciju 3. svibnja u Cineplexxu City Center one East osvojili su:

Frano Karačić
Branimir Sablek
Marina Maletić
Nataša Šveb
Ante Dominović
Dario Stanišak
Nikolina Rastija
Damir Dovšak
Danijel Kustura
Sunčica Vujica
Svijetlana Špoljarić
Tomislav Bartolinčić
Ante Dominović
Valentina Boc
Dijana Gržinčić
Siniša Kruljac
Ivana Čuljak
Hrvoje Šimić
Danijela Duić
Borna Smolčić
Marko Čorokalo
Mato Pešut
Ivan Slade
Filip Kljaić
Emil Hušidić
Matej Kovačević
Ana Junger
Ivana Kvakić
Vedran Lučev
Damir Čukelj
Ivan Habunek
Alan Vuglec
Mario Ljevar
Mihovil Lalić
Ivančica Sakal
Mario Cesarec
Christina Bajt
Jadranka Kraljević
Ana Uzur
Ana Marin Toševski

Dobitnici ulaznice podižu na blagajni kina, pola sata prije početka projekcije, uz predočenje osobne iskaznice.