'JA PO KAFANAMA'

Željko Bebek i Filip Juričić: Ima neka tajna veza

12.05.2016 u 15:09

Bionic
Reading

Željko Bebek za svoj je novi spot odabrao njemu najdraže glumce Mirnu Medaković i Filipa Juričića, s kojima je, kaže, dobar prijatelj već godinama. Tako će Filip u novom glazbenom uratku glumiti upravo Bebeka u mladim danima dok je Mirni pripala uloga njegove neprežaljene ljubavi

Ako je suditi po entuzijazmu i energiji, malo tko bi Želju Bebeku dao sedamdeset godina. A on i sa sedamdeset zna zaintrigirati svoje fanove, i pjesmom i nekim detaljem iz privatnog života. Ovaj put to je napravio izborom glumaca za svoj novi spot 'Ja po kafanama' koji snima ovih dana. Zašto baš Mirna Medaković i Filip Juričić?, pitali smo Bebeka.

'Zato jer su to moji najdraži glumci. Filip i ja smo dobri prijatelji već dugo i da nije odličan glumac, opet bih o njemu mislio sve najbolje jer je divna osoba. Mirna glumi moju neprežaljenu ljubav iz mladosti, a Filip mene po kafanama', rekao je Bebek u razgovoru za tportal. Spot režira Dario Lepoglavec, s kojim je Željko već prije surađivao.

Na snimanju spota našla se i Ružica Bebek, a raspoložena ekipa snimila je nekoliko radnih trenutaka. Sudeći po fotografijama koje je Željko objavio na svom profilu na Facebooku, Juričiću uloga poznatog pjevača odlično pristaje, a da će u svojoj izvedbi biti uvjerljiv, kad je on u pitanju, u to nema sumnje.