STRANI I DOMAĆI AUTORI

Zorica Kondža se odrekla scenarija Porina i načela vruću temu

18.03.2016 u 12:47

Bionic
Reading

Splitska pjevačica sinoć se na Gripama uz kolegu Giuliana našla u ulozi prezenterice za najbolju vokalnu suradnju, a trenutak je iskoristila i za šalu na račun hrvatske pjesme za Euroviziju koju su napisali austrijski autori

Hrvatska pjesma za ovogodišnji Eurosong i njezini autori bili su na pozornici 'zabranjena tema' na jučerašnjoj dodjeli Porina, no nisu je baš svi ignorirali. Jedina koja je, pa makar i u šali, sinoć nešto rekla o tome je pjevačica Zorica Kondža. Veteranka domaće glazbene scene uz kolegu Giuliana proglasila je pobjednike u kategoriji za najbolju vokalnu suradnju, a najavu je začinila onako kako to Splićani znaju.

Složivši se s Giulianom kako je došlo vrijeme i za jedan njihov duet, zapitali su se tko bi im mogao napisati pjesmu?

'Čula sam da u Austriji ima dobrih autora. Što je sigurno, sigurno je. Mislim da se naši autori nemaju što ljutiti ako tamo naručimo pismu jer onda su nam veće mogućnosti da dobijemo Porina. Je l' tako?', pitala je Zorica okupljene.

Svoj stav o našoj pjesmi za Eurosong kasnije je pobliže objasnila za tportal. Pjevačica smatra da ćemo se, budući da smo u Europi, morati početi navikavati na to da glazbenici surađuju sa stranim autorima.

'Ne bih imala ništa protiv da mi pjesmu napravi neki engleski autor. Bitno je samo da se ona meni svidi, odnosno da bude dobra. Nini naravno želim svu sreću na Eurosongu i neka nas lijepo predstavi', poručila je Kondža.