NOOR JE RODILA

Al Pacino dobio četvrto dijete: 54 godine mlađa djevojka rodila mu je sina

15.06.2023 u 22:32

Bionic
Reading

Kako doznaju američki mediji, 83-godišnji Al Pacino i 29-godišnja Noora Alfallah dobili su prvo zajedničko dijete, a sada su polako počeli 'curiti' u javnost i ostali detalji

Izvor blizak TMZ-ju potvrdio je sretnu vijest - 83-godišnja holivudska legenda Al Pacino i 29-godišnja Noor Alfallah dobili su svoje prvo zajedničko dijete. Spol djeteta isprva nije bio poznat, kao ni detalji oko poroda, a ono što je bilo poznato je da je Pacinu ovo četvrto dijete.

A onda je glasnogovornik para za DailyMail sve potvrdio, otkrivši da je stigao sin kao i da su ga sretni roditelji nazvali Roman Pacino.

Budući da su jučer navečer viđeni na večeri u hotelu Sunset Tower u Los Angelesu, pretpostavlja se da je Noor rodila prije nekoliko dana. Nakon večer, Noor je sjela za upravljač automobila, dok je Pacino sjedio na suvozačevom mjestu, a paparazzi su usnimili i dječju sjedalicu na stražnjem sjedalu.

Da očekuje četvrto dijete s mlađahnom Noor, javnost je doznala prošlog mjeseca. Tada je glasnogovornik Ala Pacina potvrdio njezinu trudnoću, otkrivši da je u osmom mjesecu trudnoće.

  • +2
Al Pacino i djevojka Noor Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Kako se tada pisalo, trudnoća je iznenadila i samog holivudskog glumca koji je od svoje djevojke tražio test očinstva, jer nije vjerovao da je on otac djeteta.

Par je u vezi već dvije godine, a prvi su puta u javnosti viđeni u travnju prošle godine. Prije Pacina, Noor je bila je u vezi s Mickom Jaggerom i Clintom Eastwodom.