KAO KOD KUĆE

Venera je u Biku, a od toga će profitirati sami Bikovi, kao i Djevice, Jarci, Rakovi i Ribe

27.04.2024 u 07:22

Bionic
Reading

Planet ljubavi, ljepote i ovozemaljskih radosti boravit će u 'svom' Biku od 29. travnja do 23. svibnja. Kada se nađe u znaku kojim vlada, osjeća se kao kod kuće

U Biku će Venerine osobine doći do punog izražaja, pa će idući tjedni prštati od romantične ljubavi, gastronomskih užitaka i umjetničke kreativnosti. Ništa si nećete uskraćivati, nego iskorištavati sve što vam je na raspolaganju.

Pogledaj detaljni horoskop

Opipljivi izrazi ljubavi i romantike karakteristični su za boravak Venere u Biku pa će si parovi iskazivati naklonost zagrljajima i dodirima. Davat ćete prednost stabilnosti umjesto uzbuđenju. Ljubavni će partneri biti pouzdaniji i vjerniji nego inače te usmjereni na pozitivne strane svog odnosa. Ipak, postoji opasnost da postanete posesivni i počnete tretirati partnera kao vlasništvo. Pazite da zbog pojačane ljubomore ne unesete nemir u svoju vezu.

Posesivno čuvanje onoga što voli tipično je za Bika, a to se odnosi i na ljude i na predmete. S financijske strane, Venera u Biku traži sigurnost. Posjed i imovina bit će vam važni, pa biste mogli posesivno, pa i pomalo škrto čuvati ono što vam je drago. Povrh toga, htjet ćete biti okruženi lijepim stvarima i zvukovima, a to znači onima koji gode čulima.

  • +4
Melania Trump je Bik, rođena je 26. travnja 1970. Izvor: Profimedia / Autor: Alon Skuy / Getty images / Profimedia

Ako ste skloni umjetničkom izražavanju, ovo je idealno vrijeme za stvaranje, a posebno će vam ležati slikanje, kiparstvo i izrada cvjetnih aranžmana, kao i uređenje doma ili okućnice. Uživat ćete u smišljanju novih recepata i pravljenju estetski oblikovanih jela. Povoljno je vrijeme za obavljanje estetskih i kozmetičkih zahvata. Obnovite garderobu ili promijenite imidž.

  • +8
Jessica Alba je Bik, rođena je 28. travnja 1981. Izvor: Profimedia / Autor: @CELEBRITYLIVIN_ / BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA

Venera u znaku Bika donijet će zadovoljstvo samim Bikovima, kao i Djevicama, Jarcima, Rakovima i Ribama. Ovi će znakovi uživati u životu i novim ljubavnim doživljajima, a ukazat će im se prilika da upoznaju nove ljude i poboljšaju postojeće odnose. Lavovi, Škorpioni i Vodenjaci s druge strane češće će se boriti s ljubomorom i potrebom da kontroliraju voljene.