NAPETO JE

Baby Lasagna se obratio svima prije polufinala, evo što je poručio

07.05.2024 u 13:14

Bionic
Reading

Od trenutka kada je ušao u uži izbor za Doru, znalo se da se sprema nešto veliko. Večeras je prva polufinalna večer Eurosonga na kojoj će nastupiti, a šanse za pobjedu mu rastu iz sata u sat. Prije toga će održati finalnu probu

Baby Lasagna se oglasio iz autobusa s kojim je krenuo put Arenu gdje će održati finalnu probu i večeras nastupati. Obožavatelje Eurosonga pozvao je da večeras glasaju za Hrvatsku.

Iskoristio je priliku da još jednom zahvali svima na podršci. 'Obavimo to! Ako vam se sviđa ono što vidite i čujete, možete glasati za Hrvatsku. Hvala vam što ste uz mene svih ovih mjesec, ajmo ovo završiti zajedno', poručio je 28-godišnji miljenik nacije. Odmah su mu se u komentarima javili i podržali ga Franka Batelić i Luka Nižetić te brojni drugi koji s nestrpljenjem čekaju njegov večerašnji nastup.

S pjesmom 'Rim Tim Tagi Dim' koju već pjeva cijela Europa, nastupa sedmi po redu. Za prolazak u finale natječe se uz predstavnike Cipra, Srbije, Litve, Irske, Ukrajine, Poljske, Islanda, Slovenije, Finske, Moldavije, Azerbajdžana, Australije, Portugala i Luksemburga. 10 pjesama će proći dalje u veliku završnicu.

EUFORIJA RASTE

Baby Lasagna stao na pozornicu Eurosonga: Pogledajte prizore s probe

Pogledaj galeriju