nezaboravan nastup

Baby Lasagna zaludio je Europu: 'Hrvatska je izabrala najbolju pjesmu u svojoj povijesti'

26.02.2024 u 10:15

Bionic
Reading

Mladi Marko Purišić (28) bio je vidno emotivan nakon osvajanja Dore, a njegove emocije dijelili su obožavatelji diljem svijeta, potpuno oduševljeni 'Rim tim tagi dimom'

Baby Lasagna možda je kao rezerva dospio na Doru, no nakon njegove uvjerljive pobjede sve je više onih diljem Europe koji su uvjereni da će sa statusom favorita iz sjene doći i do laskave titule pobjednika Eurosonga.

Europski zaljubljenici u ovo megapopularno natjecanje u potpunosti su zaluđeni stihovima hita 'Rim tim tagi dim', kao i spektakularnim nastupom za koji su uvjereni da bi Hrvatsku mogao odvesti do iznimno visokog plasmana.

'Hrvatska je izabrala najbolju pjesmu u svojoj povijesti za nastup u Eurosongu', 'Nije li potpuno ludo da su ovu pjesmu prvo odbili!?', 'Nevjerojatno koliko su uvjerljivo slavili!!', 'Čim je pjesma objavljena, bilo je jasno da će slaviti s ovim stihovima', pisali su fanovi, a posebno ih se dojmio ovaj stih:

Izvor: Društvene mreže / Autor: HRT

'Meow, cat, please, meow back - e kada sam čula ovaj stih, nisam ga mogla izbaciti iz glave, a sve ostalo je bonus', 'Očigledno je i on ogroman ljubitelj mačaka', 'Scenografija s mačkama i konjima ono je što ga čini favoritom', stoji u nizu komentara koji jasno daju do znanja da je Baby Lasagna svojim nezaboravnim stihovima praćenim sjajnim scenskim nastupom uvjerio sve da ima pjesmu dostojnu pobjede.

Uz to, obožavatelji ističu da ih neodoljivo podsjeća na Kääriju, prošlogodišnjeg finskog predstavnika koji je zaludio Europu, te ističu da prema njemu osjećaju identičnu dozu privlačnosti i opčinjenosti nastupom.

Izvor: Društvene mreže

'Točno godinu dana nakon što je Finska spasila Eurosong 2023, Hrvatska čini isto. Možda neće dobiti toliko bodova žirija, ali mogu računati na ogromnu podršku publike', zaključuju fanovi.

Na oduševljene obožavatelje nadovezali su se mediji koji prate izbor za europsku pjesmu godine, ističući da je Hrvatska odabirom Marka Purišića kao svojeg kandidata znatno povisila šanse za visoki plasman, a možda i pobjedu.

  • +162
Dora, finalna večer Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Renato Branđolica

Nastup Baby Lasagne, koji je slavio s čak 247 glasova publike, komentirala je i Ksenija Urličić, nekadašnja legendarna urednica HRT-ovog zabavnog programa i dama koja je zaslužna za Doru.

'Vidjet ćemo u kojem smjeru ide Eurovizija. Ako ide u smjeru romantike i balada, što se zna naglo promijeniti, e onda su nam šanse manje. Međutim, koliko čujem, treći smo na kladionici. Mislim da ove godine imamo jako dobre šanse i da ćemo svakako ući u prvih pet. A možda čak... Daj Bože, ne usudim se ni izreći. Bilo bi krasno. Odličan scenski nastup. Nemam zamjerki', rekla je za Baby Lasagnu.