njezina ljubav

Barbara Kolar u novoj epizodi 'lift': 'Imam dlakavu tužibabu koja se zabulji točno u problematična mjesta'

07.01.2022 u 11:17

Bionic
Reading

Selfi u ogledalu najlakši je način da se na društvenim mrežama pohvali outfitom. Ako je netko sam, ne preostaje ništa drugo nego se sam fotografira a vjeruje se da je tako i nastao trend koji je postao uobičajena praksa modnih blogerica, fashionistica i drugih korisnica Instagrama i Facebooka. Naša omiljena televizijska i radijska voditeljica Barbara Kolar s vremena na vrijeme voli pozirati u liftu

'Žali Bože što se ja potrudim izrezati standardne flekave dijelove ogledala kad imam ovu dlakavu tužbabu koja se zabulji točno u problematična mjesta', opisala je Barbara Kolar najnoviji prizor iz lifta. Ovog puta joj je društvo pravila cavalier king charles španijelka Lola također zvijezda voditeljičinog Instagrama.

Lola je od 2010. godine centar života radijske i televizijske voditeljice. Barbara se rijetko odvaja od svoje preslatke kujice s kojom redovito dijeli i radno mjesto, a Lola joj je prvi pas u životu.

I ovog puta je voditeljica pozirala u besprijekornom, zimskom izdanju - dugom kaputu i haljini s narančastom čupavom torbicom i rukavicama u istoj boji.

Barbara je poznato po svom istančanom modnom ukusu. 'Volim investirati u lijepu obuću, dobru torbu, kvalitetan kaput... Zanimljiv šešir mi je uvijek ekstatični trenutak, a neobjašnjivi fetiš sive veste! Koliko god da ih imam barem dvije nove svake sezone nađu put do ormara. Ne nedostaje mi ni bijelih košulja i bijelih ljetnih haljina. Periodično obavezno kupim nešto s perjem i/ili šljokicama. Dugo mi je trebalo da prihvatim kako najčešće ne prođem neprimijećena ni u neupadljivoj odjeći, no otkad sam to osvijestila mojoj strasti prema teatralnim komadima više ništa ne stoji na putu', otkrila je nedavno za tportal.

  • +2
Barbara Kolar Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL