ANA OBREGON

Bivša djevojka Davora Šukera na pragu osmog desetljeća dobila kćer

29.03.2023 u 13:58

Bionic
Reading

Zahvaljujući surogat majci, bivša djevojka našeg bivšeg nogometaša Davora Šukera, Ana Obregon, u 69. godini života dobila je kćer, koju je nazvala po sebi

Ona je španjolska glumica i voditeljica, no Ana Obregon Hrvatima je ipak najpoznatija kao bivša djevojka Davora Šukera, koju je bivši čelnik HNS-a i nekadašnji Vatreni htio odvesti pred oltar. 68-godišnjakinja i dalje je zanimljiva španjolskoj, ali i hrvatskoj javnosti, osobito nakon što se doznalo da je, zahvaljujući surogat majci, dobila bebu.

Fotografi su snimili Anu Obregon kako iz jedne bolnice u Miamiju izlazi sjedeći u invalidskim kolicima, držeći malenu djevojčicu, koju je nazvala Ana, u naručju.

Rođenje djeteta za Anu Obregon ima posebno značenje, osobito nakon što je i sama prošla tragediju izgubivši 2020. sina Alexa, koji je preminuo od karcinoma.

Inače, ljubav Ane Obregon i Davora Šukera punila je medijske stupce, a do prekida je došlo nakon što je naš nogometaš potpisao za engleskog prvoligaša. Unatoč svemu ostali su u dobrim odnosima i to do te mjere da je Ana Obregon svojedobno upravo na svom Instagram profilu čestitala Šukeru rođendan.

  • +6
Ana Obregon Izvor: Profimedia / Autor: Francisco Guerra / Zuma Press / Profimedia

'Bili smo na romantičnoj večeri u restoranu u Madridu kad me u čaši vina dočekao prsten. Nisam ga primijetila, krenula sam popiti vino, a prsten mi se zaglavio u grlu. Pa kako sam to mogla pretpostaviti? Već smo skoro krenuli na hitnu pomoć...S takvim iskustvom, tko bi se normalan htio vjenčati', prisjetila se u jednom intervjuu zaruka sa Šukerom Ana Obregon.