sjećate li je se?

Bivša djevojka Davora Šukera, snimat će autobiografski film: Možda se u njemu nađe i naš slavni sportaš

03.03.2022 u 10:59

Bionic
Reading

Španjolski mediji su se raspisali kako Ana Obregón i Grupo Ganga, producenti projekata 'Cuéntame cómo pasó' i 'HIT', donose najsretnije, najbolnije i medijski nepoznate epizode života glumice i voditeljice. Vijest je potvrdila i ona preko društvenih mreža, najavljujući da se vraća glumi na televiziji

'Uzbuđena sam što sa svima mogu podijeliti vijest da sam se vratila televiziji. Postigla sam dogovor s jednom od najboljih produkcijskih kuća u Španjolskoj da napravim biografiju o svom životu', otkrila je Ana Obregón na Instagramu.

'Znam da će to biti vrlo posebna serija, u kojoj ću i sama glumiti u završnim epizodama. Bit će privilegija raditi s Yolandom García Serrano kao scenaristicom, koja je dobila nagradu Goya (za najbolji originalni scenarij 1994. za film 'Todos los hombres sois iguales). Nadam se da će vas ova vijest iznenaditi', istaknula je na kraju objave glumica i voditeljica, nekadašnja ljubav Davora Šukera.

'Vrlo smo zahvalni Ani Obregón što nam je omogućila da podijelimo nešto tako intimno kao što su njezina iskustva. Njezin je život primjer svladavanja i ustrajnosti. Uvjereni smo da njezina priča nikoga neće ostaviti ravnodušnim', poručio je Javier Cuadrado, menadžer Grupo Ganga za španjolske medije.

Podsjetimo, sa Šukerom je započela vezu u Španjolskoj 1997. godine kad je on bio zvijezda madridskog Reala, a ona televizijska voditeljica. Njihovu ljubav opisivali su kao romantičnu i vrlo strastvenu. Nagađalo se da će i ostati zajedno, no veza je pukla nakon tri godine nakon što je Šuker počeo igrati u Engleskoj.

  • +3
Ana Obregón Izvor: EPA / Autor: JORGE ZAPATA

Ranije se za Vanitatis prisjetila kako ju je nogometaš zaprosio. Bili su na romantičnoj večeri u restoranu u Madridu kad ju je u čaši vina dočekao prsten. Nije ga odmah primijetila te je nagnula čašu, a prsten joj se zaglavio u grlu. 'Pa kako sam to mogla pretpostaviti? Već smo skoro krenuli na hitnu pomoć… S takvim iskustvom, tko bi se normalan htio vjenčati', ispičala je.

Osim njega bila je u vezi s pjevačem Miguelom Boséom, košarkašem Fernandom Martínom te s Talijanom Alessandrom Lecquiom, ocem njezinog jedinog sina Alessa, kojeg je rodila 1992. godine. Aless je dvije godine bolovao od raka te u svibnju 2020. godine umro u 27. godini života. Nakon tog teškog životnog udarca vraća se na ekrane ali prihvaća samo neke odabrane projekte. Prije nekoliko godina fotografirala se za španjolsko izdanje Playboya kada je na Instagramu napisala da je ponosna što dijeli naslovnicu s ikonama poput Madonne, Marilyn Monroe, Kate Moss, Kim Basinger.