LYKKE LI

Brad Pitt navodno je ponovno zaljubljen i to u 23 godine mlađu švedsku pjevačicu

27.01.2022 u 09:36

Bionic
Reading

Dobro upućeni izvori otkrili su medijima kako se 58-godišnji Brad Pitt u tajnosti viđa sa svojom 'susjedom', 35-godišnjom švedskom pjevačicom Lykke Li, iako službene potvrde o tome naravno - nema

Sve su glasnija šuškanja o tome da je Brad Pitt pronašao novu ljubav te da se u tajnosti viđa s 35-godišnjom pjevačicom Lykke Li, iako zajedničkih fotografija, niti službene potvrde - nema. Glasine su krenule nakon što je na instagramskom profilu tračerskog Deuxmoija objavljeno da su glumac i pjevačica 'samo prijatelji'.

Nakon toga, nije trebalo dugo da se povežu stvari, pa je britanski The Sun ustvrdio kako švedska pjevačica živi samo tri minute vožnje udaljena od holivudskog glumca, zbog čega im je navodnu romansu lakše kriti.

'Brad i Lykke su uspjeli proći 'ispod radara' jer su susjedi. Sve je to savršeno za Brada, da ima nekoga tko živi tako blizu pa može proći ispod radara', ustvrdio je dobro upućen izvor.

  • +3
Lykke Li Izvor: Profimedia / Autor: Retna/Avalon.red / Avalon / Profimedia

Holivudski zavodnik navodno je počeo još sredinom 2021. godine provoditi sve više vremena s pjevačicom. Prije nje, Pittovo se ime povezivalo s izraelskom profesoricom Neri Oxman, kao i njemačkom manekenkom Nicole Poturalski.

Inače, Lykke Li navodno živi u kući koju je 2018. kupila na ime svog bivšeg Jeffa Bhaskera, s kojim ima petogodišnjeg sina Diona, dok Brad Pitt i dalje vodi bitku za skrbništvo nad šestero djece s bivšom suprugom Angelinom Jolie.

Lykke Li - I Follow Rivers Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube