ZVIJEZDA '50 NIJANSI SIVE'

Dakota Johnson: Vjerojatno ću cijeloga života morati ići na terapije

26.01.2021 u 16:51

Bionic
Reading

Glumica Dakota Johnson, kćer poznatih glumaca Dona Johnsona i Melanie Griffith iskreno je progovorila o svojoj borbi s depresijom

Zgodna brineta koja se proslavila ulogom Anastasije Steele u filmskom serijalu '50 nijansi sive' prema knjigama britanske autorice E. L. James, ne krije kako je još kao tinejdžerica vodila borbu s depresijom.

U ranijem intervjuu za Elle je otkrila kako je još kao 14-godišnjakinja zbog depresije išla na psihoterapije.

Lijepa Amerikanka o tome bez zadrške pričala i u novoj epizodi emisije koju vodi poznata glumica Drew Barrymore pod nazivom 'The Drew Barrymore Show'.

  • +3
Dakota Johnson Izvor: EPA / Autor: JALAL MORCHIDI

'Vjerojatno ću morati ići na terapije do kraja života, ali to je u redu, jer učiti o tome kako biti čovjek zapravo nikad ne prestaje. Zahvalna sam na psihologiji jer mi uistinu pomaže. Imam sreće što sam okružena ljudima koji me stalno potiču da se otvorim, proniknem u samu bit problema i dublje istražujem samu sebe', rekla je 31-godišnjakinja dodajući kako je i tijekom lockdowna zbog pandemije koronavirusa intenzivno posvetila internetskim tečajevima psihologije kako bi svoju depresiju držala pod kontrolom.

Glumica koja ovih dana promovira svoj najnoviji film 'Our Friend' u kojem glume Casey Affleck i Jason Segel, sve je nasmijala i kad je otkrila da se koristila imenom Georgea Clooneyja kako bi si osigurala rezervacije u restoranima. Kad je slavni glumac saznao za to, nije se bunio.

'Javio mi se i rekao: 'Čuo sam što si napravila', a ja sam pomislila: 'O moj Bože!'... No bio je totalno cool', ispričala je Dakota Johnson koja je već neko vrijeme u sretnoj vezi s britanskim glazbenikom Chrisom Martinom, frontmenom benda Coldplay i bivšim suprugom Gwyneth Paltrow.