PODIŽE TEMPERETURU

Ella Dvornik u kupaćem kostimu priziva ljeto

17.05.2019 u 10:00

Bionic
Reading

Možda se proljeće stidljivo skriva, a ljeto nam se čini još jako jako daleko, ali blogerica Ella Dvornik itekako je spremna za vruće dane koji slijede. Razodjenula se u oskudni bikini i zavodljivo pozirala

Posljednjih dana mnogi su iz ormara ponovno izvukli svoje debele kapute i zaogrnuli se od hladnoće koja je prevladala većinom naše zemlje, no ne i Ella Dvornik.

Mlada travel i beauty blogerica odlučila se razodjenuti, a fotografiju gdje pozira bez viška krpica objavila je na Instagram profilu gdje je prati gotovo 400 tisuća ljudi.

Proslavljena blogerica, kći kralja funka Dine Dvornika, pozirala je u maslinastom bikiniju u vrlo zavodljivoj pozi. Do izražaja je pritom došla njezina vitka linija i tetovaže koje krije po tijelu.

'Baš si dobro ispala,na slici i to', ' Obaraš Ellice', 'Predivna si, badić vrh', 'Kak si zgodnaa', 'Ajme koja linija, svaka čast', samo su neki od brojnih komentara oduševljenih pratitelja ispod objave.

Inače, Ella je nakon poroda kćerkice Balie prije godinu bez suzdržavanja pokazala kako izgleda žensko tijelo nakon trudnoće. Nije krila ni da nije pobornik dijeta ni tjelovježbe, no bez obzira na sve 27-godišnjakinja izgleda sjajno.

  • +35
Ella Dvornik Izvor: Cropix / Autor: Neja Markicevic / CROPIX