pikantni detalji

Emily Blunt o ljubljenju s kolegama na setu: 'Nakon nekih sam htjela povratiti'

10.05.2024 u 13:17

Bionic
Reading

Britanska glumica koja trenutno igra s Ryanom Goslingom u filmu 'The Fall Guy', otkrila je američkom radijskom voditelju Howardu Sternu kako joj neka glumačka iskustva i nisu bila posve ugodna

Kako donosi Variety, kada je Hoear Stern upitao Emily Blunt je li ikada nakon ljubljenja s nekim glumcem poželjela povratiti, glumica je odgovorila potvrdno. 'Apsolutno, apsolutno', rekla je i nstavila:.

'Imala sam kemiju s ljudima s kojima se nisam dobro provela radeći s njima.Ne bih rekla da je to neka vrsta ekstremnog prezira, ali definitivno nisam uživala u nekima od njih', objasnila je glumica. Odbila je navesti koje su joj intimne scene i s kojim glumcima bile mučne, ali je izjavila da je uživala radeći s Dwayneom Johnsonom, Robertom Downeyjem Jr., Tomom Cruiseom, Mattom Damonom i Cillianom Murphyjem.

uživala je u hrvatskoj

[FOTO] Boravak je kratko trajao: Emily Blunt s kćerima Hazel i Violet napustila Dubrovnik

Pogledaj galeriju

Otkrila je kako je naučila stvoriti kemiju s onim koji joj se ne sviđaju. 'Ponekad je to čudna stvar. Ponekad možete imati odnos koji je stvarno jednostavan, ali se ne prenosi na ekranu. Kemija je jako čudna stvar. To je eterična stvar koju zapravo ne možete staviti u bocu i kupiti ili prodati. Ili postoji ili ne. Jednostavno je lakše kada s nekim imaš prirodan odnos', smatra Blunt.

Cvijeće za vrt u proljeće Izvor: tportal.hr / Autor: tportal.hr

Dotaknula se tehnika koje koristi kako bi pronašla kemiju s kolegom, rekla je da pokušava 'pronaći nešto što voli.' 'Pronađete nešto što volite na toj osobi ili nešto što volite na njoj kao liku i onda se oslonite na to', objasnila je.