uskoro će biti premijera

Emma Stone je glavna zvijezda serije 'The Curse', stigao je i prvi trailer

30.09.2023 u 14:02

Bionic
Reading

'The Curse' ('Prokletstvo') označava najnoviji televizijski poduhvat glumice najpoznatije po ulogama u filmovima 'La La Land' i 'Birdman' i komičara i glumca Nathana Fieldera

Radnja desetodijelne komedije prati navodnu kletvu koja narušava vezu i posao novo vjenčanog para dok pokušavaju začeti dijete dok istovremeno glume u reality emisiji o renoviranju kuća Flipanthropy.

Uz Emmu Stone i Nathana Fieldera uloge u seriji imaju i Benny Safdie (koji glumi tajanstvenog producenta realityja) te Barkhad Abdi, Corbin Bernsen i Constance Shulman. Serija 'The Curse' rezultat je suradnje između Showtimea i A24, a premijeru će doživjeti 10. studenog na Paramount+ 10. studenog u Kanadi, te 11. studenog u Velikoj Britaniji, Australiji, Latinskoj Americi, Južnoj Koreji, Italiji, Njemačkoj, Švicarskoj i Austriji.

Uz to, Stone je u posljednje vrijeme privukala pozornost zbog glavne uloge u filmu 'Jadnici' (engl. 'Poor Things') pod redateljskom palicom Yorgosa Lanthimosav koji je premijerno prikazan na Venecijanskom filmskom festivalu, a koji dobio je pohvale kritičara.

Emma Stone u 'Poor Things' Izvor: Profimedia / Autor: Image Capital Pictures / Film Stills / Profimedia

Emma u njemu glumi ženu koju je stvorio ekscentrični znanstvenik kojeg glumi Willem Dafoe, a film je osvojio Zlatnog lava i dobio osam minuta ovacija publike.

Izvor: Društvene mreže