Ća će njoj Copacabana

Evo zašto Danijela Martinović uvijek ljetuje u Hrvatskoj

29.06.2017 u 10:13

Bionic
Reading

Splitska pjevačica odlučila je sebi dati malo oduška i odmoriti se od brojnih obaveza. Danijela Martinović 'baterije' ne puni na nekoj stranoj destinaciji, nego na jednom od hrvatskih otoka. Za tportal je ispričala zašto voli ljetovati na našoj obali i kako izgleda njezin odmor, ali i o svojim novim spisateljskim planovima

'Prije nekoliko godina otkrila sam uvalu Čikat na Malom Lošinju i zaljubila se u nju. To je za mene jedna od najljepših uvala koje sam do sad vidjela sa mikroklimom i mirom koji se ušulja u tebe, u svaku stanicu bića. To je izvantjelesno iskustvo. Ondje se osjećam kao da sam na nekom drugom planetu', oduševljena je Danijela.

Dodaje kako voli putovati po svijetu, ali da je oduševljena ljepotama naše obale. 'Nismo ni svjesni koliko predivnih mjesta ima u Hrvatskoj, kakve se sve ljepote kriju u našem kraju, a koje nismo istražili', kaže jedna od naših najpopularnijih pjevačica.

Kad je riječ o odmoru, Danijela ima svoju dobitnu kombinaciju.

'Krajem tjedna odlazim u Dalmaciju. Nema kod mene nekog specijalnog odmora već je to lijepo isprepletena kombinacija pjevanja i kupanja', kaže. Budući ima osjetljivu kožu, uvijek izbjegava sunce od 13-17 sati, ali su zato jutarnji sati rezervirani za njezin boravak na suncu.

'Dižem se rano ujutro i guštam. Na plaži volim zuriti i slušati zvukove mora, upijati svaki, i najmanji detalj na plaži. Kako sam aktivni čitač i volim podcrtavati ono što čitam, knjige ipak ostavljam za neko drugo vrijeme. Kad sam na moru, ipak se volim prepustiti morskom ugođaju. Dovoljna su mi tri, četiri dana da se resetiram', otkrila je.

Prvo izdanje njezine knjige 'Šalabahter života' koju je objavila prošle godine, rasprodano je, što Danijelu posebno veseli.

'Svi znamo koliko je teško stanje u izdavaštvu trenutno, pa ću s reizdanjem malo pričekati. Primam jako puno mejlova, poruka, neprekidno dobivam pozitivne komentare sa svih strana, tako da se radujem novom izdanju', rekla je.

Ljeto, dobro nam došlo!❤👙👡🍹☀🌞⛱🌊 #ljeto #summer #welcomesummer #danijelamartinović #sun

A post shared by Danijela Martinović (@danijelamartinovicofficial) on