vječno nerazdvojni

[FOTO] Bračni par Huljić uhvaćen u večernjem izlasku, bili su na premijeri filma 'Stric'

30.11.2022 u 09:43

Bionic
Reading

Jedan od najdugovječnijih i najmoćnijih parova domaće glazbene scene, koji je u svibnju ove godine proslavio 34. godišnjicu braka svojim pojavljivanjem u javnosti uvijek ukradu pozornost. Njihovu pažnju privukao je film redatelja Andrije Mardešića i Davida Kapca o kojem se u zadnje vrijeme puno priča, a koji je prikazan u utorak navečer u Kinoteci Zlatna vrata

Otkako se saznalo da je Hana Huljić čeka dijete s bliskim prijateljem svog oca, Petrom Grašom, najpoznatija domaća glazbena obitelj dobila je još veću pozornost u hrvatskoj javnosti pa se njihov svaki korak pomno prati.

Vjekoslava i Tonči Huljić stigli su na premijeru filma s Mikijem Manojlovićem u jednoj od glavnih uloga. Oboje su za ovu prigodu odabrali odjevne komade s kockastim uzorkom, a hitmejker je nosio masku na licu. Sredinom srpnja ove godine, po prvi put su postali baka i djed i ne kriju koliko obožavaju svoju unučicu Albu.

  • +5
U Kinoteci Zlatna vrata prikazan je film Stric Izvor: Cropix / Autor: Vladimir Dugandzic

Premda uvijek ističe da o privatnim stvarima ne voli govoriti, tijekom godina skladatelj je otkrio poneki detalj iz njegove veze sa svojom Vjekoslavom. Upoznali su se kad mu je bilo 18 godina i od tad su nerazdvojni. Svidjela mu se na prvi pogled, no do nje mu nije bilo lako doći.

'Kad sam je vidio, imao sam 18 godina i tada nije bilo mobitela, tražio sam je godinu i pol. Ona je sjedila u prvom redu Splitskog festivala, a ja sam svirao klavir točno preko puta. Počeli smo se zabavljati 26. srpnja. Zabavljali smo se sedam, osam godina prije nego što smo se vjenčali', otkrio je jednom prilikom Tonči za Azru.

  • +3
Vjekoslava i Tonči Huljić Izvor: Cropix / Autor: Bozidar Vukicevic / CROPIX