TAYLOR SHERIDAN

Godišnje mu daju 500 milijuna dolara da napravi čudo: Stiže li McConaughey u provjerenu ekipu?

07.07.2023 u 15:23

Bionic
Reading

Sagi oko nastavka snimanja pete sezone ‘Yellowstonea’ još se ne nazire kraj. Iako su iz Paramounta najavili kako bi ostatak epizoda trebao svjetlo dana ugledati u studenom ove godine, tek rijetki polažu karte na to. No ono što je svima jasno je da nitko ne želi da se priča naprasno prekine sa petom sezonom, zbog čega su i krenula nagađanja oko dolaska Matthewa McConaugheyja

Paramount i dalje polaže nade da ‘Yellowstone’ neće završiti sa petom sezonom, iako je svima sada i više nego jasno da je priča s Kevinom Costnerom završila. Upravo zbog toga svi pogledi usmjereni su prema tvorcu Tayloru Sheridanu, koji bi, prema nekim nagađanjima, u cijelu priču uvesti Matthewa McConaugheyja.

Holivudski ljepotan trenutno radi na drugim projektima i ne želi ništa komentirati, no zato je Sheridan svojim odgovorom u velikom intervjuu za Hollywood Reporter dao naslutiti kako bi se u ovom slučaju moglo itekako ostvariti ona stara - gdje ima dima ima i vatre.

‘On se čini kao prirodni odabir. Tijekom godina smo nekoliko puta razgovarali, nabacili nekoliko ideja. Onda je on počeo gledati ‘Yellowstone’ i javio mi se sa željom da i on to radi. Pod tim je mislio da naglavačke skoči ‘u sirovi svijet’ koji je u sukobu s modernim, a ja sam mu rekao da je to najmanji problem.’

  • +12
Taylor Sheridan Izvor: Profimedia / Autor: Steve Ferdman / Shutterstock Editorial / Profimedia

A hoće li McConaughey završiti u ‘Yellowstoneu’ ili nekom od spin-offa, za sada nije poznato. Niti će to netko od aktera potvrditi dok svi potpisi ne budu na i više nego unosnim ugovorima.

Sheridan nikada nije krio da namjerava napraviti još nekoliko prequela ‘Yellowstonea’, no ništa još nije službeno potvrđeno. Sigurno je da će Paramount i ovoga puta dati Sheridanu otvorene ruke i otvoreni budžet kako bi im donio vrtoglave iznose. Do sada je Paramount trošio 500 milijuna dolara godišnje za njegove serije, što znači da je svaka epizoda pojedine serije ili pilota koštala između 10 i 15 milijuna dolara. No, sve im se to višestruko vratilo.

Yellowstone trailer Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

‘Dok god ću raditi svoj posao kako treba i sve dok ljudima ne dosad ovaj žanr, mislim da će biti mjesta za još tri ili četiri prequela. Chris McCarthy mi vjeruje jer do sada nisam pogriješio u ničemu’, samouvjeren je Sheridan.

Ono što je najavio jedan je povijesni western ‘Lawmen: Bass Reeves’, sa Davidom Oyelowom te ‘Land Man’ s Billyjem Bobom Thorntonom u ulozi teksaškog naftnog magnata.