PROBLEMI U 'YELLOWSTONEU'

Hit seriju napušta Kevin Costner, a šuška se da bi ga mogao naslijediti holivudski miljenik Matthew McConaughey

07.02.2023 u 12:31

  • +7

Kevin Costner Yellowstone

Izvor: Profimedia / Autor: Canadian Press / Shutterstock Editorial / Profimedia

Bionic
Reading

U omiljenoj hit seriji s potpisom Paramounta, 'Yellowstone', prema svemu sudeći stižu velike promjene. Sve su glasnija šuškanja kako u petoj sezoni seriju napušta glavna zvijezda Kevin Costner, ali i da bi na njegovo mjesto trebao stići njegov kolega Matthew McConaughey

Ako je vjerovati američkim medijima, u seriji 'Yellowstone' stiglo je vrijeme za velike promjene. Prema svemu sudeći Matthew McConaughey u pregovorima je s tvorcima popularne serije koji su se našli u problemu budući da zvijezde iste, Kevin Costner, razmišlja o napuštanju i to u ovoj posljednjoj, petoj sezoni.

Razlog? Costner želi više vremena posvetiti nekim drugim projektima, prvenstveno režiranju i glumi u svom novom western filmu 'Horizon'. No, glasnogovornik Paramount Networka s druge se strane nada kako će 'Yellowstone' imati obje holivudske zvijezde, a ne da će nauštrb jednog stići drugi glumac.

  • +14
Serija Yellowstone Izvor: Profimedia / Autor: Paramount Television / Everett / Profimedia

'Nemamo vam nikakve novosti za reći. Kevin Costner i dalje je veliki dio 'Yellowstonea' i nadamo se da će tako biti još dugo. Zahvaljujući briljantnom umu Taylora Sheridana, uvijek radimo na proširenju franšize ovog nevjerojatnog svijeta koji je on izgradio', rekao je glasnogovornik i dodao: 'Matthew McConaughey je fenomenalan talent s kojim bi voljeli ostvariti suradnju.'

  • +3
Kevin Costner Izvor: Profimedia / Autor: Michael TRAN / AFP / Profimedia

Prema dobro upućenom izvoru, Matthew McConaughey i tvorac Taylor Sheridan žele udružiti snage na malim ekranima i napokon ostvariti zajedničku suradnju, no službene potvrde o istom nema.

Inače, Kevin Costner u seriji ima glavnu ulogu, Johna Duttona, patrijarha i vlasnika najvećeg ranča u Montani, koji rješava sukob unutar vlastite obitelji, ali i onaj s indijanskim rezervatom Broken Rock, nacionalnim parkom i graditeljima koji graniče s njim.

  • +18
Kevin Costner tijekom godina Izvor: Profimedia / Autor: The Hollywood Archive / Hollywood Archive / Profimedia