RICHARD GERE

Holivudska zvijezda seli u Madrid - susjed mu je Luka Modrić, ali i velika ljubav Davora Šukera

06.05.2024 u 08:52

Bionic
Reading

Nedavna izjava holivudskog glumca o trajnom preseljenju u Španjolsku potaknula je znatiželju kod njegovih obožavatelja, koji su s oduševljenjem dočekali vijest da je Richard Gere sa suprugom Alejandrom Silvom i sinovima pronašao savršen dom u Madridu

U svom nedavnom intervjuu za Vanity Fair, Richard Gere nije krio oduševljenje Španjolskom, opisujući hvalospjevima tamošnji način života, ali i hranu i toplinu ljudi kao glavni razlog zbog kojeg je odlučio upravo tamo i preseliti. Njegova odluka bila je dodatno motivirana željom da budu bliže obitelji njegove supruge, ali i tamošnjoj tradiciji.

Bez puno razmišljanja Richard Gere zamijenio je Hollywood Španjolskom i preselio sa suprugom Alejandrom, ali i sinovima u Madrid.

'Ona je bila vrlo velikodušna te mi je poklonila šest godina života u mome svijetu, tako da je jedino pošteno da ja sad njoj dam još najmanje šest godina života u njezinom', rekao je glumac.

ANA GARCIA OBREGON

Jedva smo je prepoznali: Evo kako danas izgleda velika ljubav Davora Šukera

Pogledaj galeriju

Richard Gere i njegova supruga savršen su dom pronašli u ekskluzivnoj rezidencijalnoj četvrti La Moraleja, koja se nalazi u općini Alcobenas.

Za raskošnu vilu od tisuću kvadrata, koja se nalazi na zemljištu od više od 10 tisuća četvornih metara, iskeširao je 11 milijuna eura. Riječ je o trokatnici koja ima i grijani bazen kao i privatni vinski podrum, no ono što je najzanimljivije njegovi su susjedi.

u new yorku

Supruga Richarda Gerea ukrala svu pozornost u elegantnoj haljini s korzetom

Pogledaj galeriju

U blizini njegovog novog doma žive nogometaši Luka Modrić i Sergio Ramos s obiteljima, kao i bivša djevojka Davora Šukera, glumica Ana Obregon.