duhovita splićanka

Humora joj ne nedostaje: Blanka Vlašić šali se račun svoje trudnoće

24.06.2022 u 11:57

Bionic
Reading

Jedna od najuspješnijih hrvatskih atletičarki, dvostruka svjetska prvakinja u skoku u vis trenutno proživljava najsretnije dane u svom životu. Sretna je i ispunjena, gušta u bračnom životu sa suprugom Rubenom Van Guchtom i danima iščekivanja njihovog prvog djeteta, a fanovima rado daje uvid u djelić svoje intime

Blanka Vlašić je sve iznenadila kada je krajem svibnja objavila da se udala i da je u drugom stanju. Umirovljena atletičarka trenutačno živi na relaciji Hrvatska – Belgija, a trudničke dane krati tako što fotografijama i videima bilježi mnoge trenutke koje proživljava.

Pozitive i humora ima na pretek pa je tako odlučila nasmijati svoje pratitelje najnovijom objavom na Instagram storyju. 'Kad ja pokušam ući u trudničku odjeću', našalila se Splićanka pored simpatičnog videa na kojem mladunče klokana pokušava ući u tobolac.

Podsjetimo, Blanka i belgijski sportski novinar i voditelj vjenčali su se u intimnom krugu bliskih osoba. Učinili su to u njezinom rodnom gradu Splitu, a voditelj je na ceremoniju navodno pozvao samo jednu osobu koja mu je ujedno bila i vjenčani kum.

  • +2
Blanka Vlašić Izvor: Pixsell / Autor: Milan Sabic/PIXSELL