RYU&DANTE

I dalje planiraju zatvoriti Tomorrowland....i sve su bliže

30.08.2022 u 17:22

Bionic
Reading

Od prve zajedničke trake Rosé Model koja je objavljena 04.03.2022. i koju je jedna od najvećih diskografskih kuća na svijetu, Spinnin Records, uvrstila na svoju playlistu najboljih bass house pjesama 2022. dečki su ljeto proveli vrlo aktivno

Kalypso (86. klub svijeta) - 2 tjedna svirali na Zrću u istom klubu koji su službeno otvorili za ovu sezonu. Otvarali za popularnu njemačku rap grupu 257ers, te svirali i nakon njih. Normalno oduševili sve prisutne svaki put.

Torino - Nakon Kalypsa proveli tjedan dana u Torinu. Radili u studiju Head Music Studio, (studio koji radi sa velikim imenima u našoj industriji) s Lucom Testom na projektima za budućnost. Osim rada, svirali smo s Lucom Testom u klubu The Beach, jednom od najpopularnijih u tom djelu Italije, Torinu.

UMF - Nakon Torina, Ultra Europe, otvarali 3.dan na UMF Radio Stageu. Skupili brojne pozitivne dojmove ljudi iz cijelog svijeta, te odradili uspješan intervju sa Enter ZG. Inicirali kontakt sa velikim imenima poput Martina Garrixa, DJ Snakea te manje poznatim ali ništa manje bitnima, meksičko/američkim duom ANG te urugvajskom zvijezdom Reggiom.

I onda konačno 22.07. izašao je novi single, 'Life In Death', na popularnoj diskografskoj kući Ensis Records. Single spaja zvukove trancea, sa svojim melodičnim i grandioznim breakdownom popraćenim anđeoskim ženskim vokalom, te modernog big rooma sa masivnim leadovima i energičnim kickom.

Podržan je od strane najvećih imena elektronske industrije kao sto su KSHMR, Will Sparks, Luca Testa,2-Dutch (Showtek), Ultra/Ultra Records, Spinnin Records, Dharma Worldwide (KSMRova diskografska kuća).

Mjesec dana je provela u top 10 Future Rave 2022, playliste Spinnin Recordsa, Davida Guette i Mortena.

Dosegla je top 40 na 2 Beatportove ljestvice, 'Hype Picks:Mainstage' te 'Best New Hype Mainstage: July'. Kuriozitetno chartala je u top 50 pjesama u Rumunjskoj.

Spomenuto djelo mozete poslušati na sljedećem linku.

London - Isti dan kad je single izašao, svirali su na eventu koji je organiziran od strane Revealed Recordingsa, Hardwellove izdavačke kuće. Event se održavao u kultnom Londonskom klubu, poznatom svim zaljubljenicima u elektronsku glazbu, a i onim drugima, Ministry of Sound (32. klub svijeta).

Na eventu su svirali sa svjetskim imenima kao sto su KSHMR, Maddix, Pink Panda, Dr Phunk, Olly James te Luca Testa.

Njihov set bio je prepun nove glazbe (originalne pjesme, mashupovi, editi) te je zaradio ovacije po završetku i pohvale. Osim eventa, uspostavili su odličan poslovni odnos sa Londonskom tvrtkom 'A&T Sound' poznatom po radu na raznim projektima sa svjetski poznatim umjetnicima poput Eda Sheerana, Due Lipe, Tiona Waynea, DaBabya,One Republica te kompanijama poput Universal Musica, Sonya te Warner Music Groupa.

Osim brojnih domaćih/internacionalnih nastupa, odlučili su sudjelovati i započeti službenu DJ Mag kampanju za izbor top 100 DJ svijeta.

DJ Mag je britanski časopis koji svake godine bira najbolje DJe svijeta glasanjem na njihovom websiteu. Konkurencija je brojna i jaka pa tako svaki glas dobro dođe, svoj glas za RYU&DANTE mozete ostaviti na sljedećem linku - http://vote.djmag.com/

I dalje planiraju zatvoriti Tomorrowland. A sto se tiče upcoming pjesama, očekujte vrlo brzo release na izdavačkoj kući jednog od ranije spomenutih zvijezda.