ŽELJNI PIKANTERIJA

Ivana Trump ovim bi potezom mogla razbjesniti bivšeg supruga

08.05.2017 u 15:30

Bionic
Reading

Nakon što je 2010. godine već bila stanarka britanskog Celebrity Big Brothera, 68-godišnjoj Ivani Trump nude da to ponovi te se producenti nadaju kako bi mogla tijekom boravka otkriti mnoge intimne i neugodne detalje koje zna o svom bivšem suprugu, aktualnom američkom predsjedniku

Prije sedam godina prva supruga američkog predsjednika Donalda Trumpa, Ivana Trump, natjecala se u britanskom Celebrity Big Brotheru, a čini se kako bi se ponovno mogla useliti u BB kuću. Kako piše DailyMail, predstavnici televizijske kuće Channel 5 u pregovorima su sa 68-godišnjom Ivanom Trump te joj navodno nude dva milijuna funti da ponovno pristane.

Ivana Trump u Celebrity Big Brotheru Autor: Youtube

'Svi se nadaju kako će Ivana otkriti neke intimne ili neugodne informacije o Donaldu. Budući da su odavno razvedeni, svi se nadaju da neće previše razmišljati što odgovoriti ukoliko joj se postavi pitanje o bivšem mužu', otkrio je izvor blizak produkciji.

Taj isti izvor smatra da bi njezin boravak u kuću mogao uzrokovati nove probleme u braku Melanije i Donalda Trumpa.

Ivana, Miss tadašnje Čehoslovačke, s Trumpom je bila u braku od 1977. do 1992., u kojem su dobili troje djece - Donalda Jr., Ivanku i Erica - a rastali su se nakon što se doznalo da je Donald bio nevjeran s glumicom Marlom Maples, s kojom je dobio kćer Tiffany.

Njihov razvod bio je izuzetno zanimljiv javnosti, a iako su svi detalji ostali tajni, govorilo se kako je Ivana Trump iz njega otišla s popriličnim iznosom na bankovnom računu.

Ono čega se boje u produkciji je da sam Donald Trump ne urgira i ne zabrani joj ulazak u BB kuću. Rasplet će se zasigurno uskoro doznati.