Elizabeta Ružić

Iza svakog uspješnog muškarca stoji žena, a Baby Lasagni leđa čuva Elizabeta

22.02.2024 u 15:01

  • +4

Baby Lasagna i Elizabeta Ružić

Izvor: Pixsell / Autor: Srecko Niketic/PIXSELL

Bionic
Reading

Baby Lasagna slovi za najvećeg favorita ovogodišnjeg Eurosonga, a svoj uspjeh djelomično duguje i svojoj boljoj polovici - djevojci Elizabeti

Lijepo je vidjeti kada parovi dijele strast prema određenoj temi, posebice kada rade na projektima vezanima za ruralne krajeve Hrvatske, a tek kada ti projekti imaju šansu plasirati Lijepu našu visoko na listi favorita za ovogodišnju Euroviziju... Glazbenik Baby Lasagna i njegova djevojka zajedničkim su snagama stvorili vizualni identitet pjesme koja je, prema mišljenju mnogih, glavni favorit ovogodišnje Dore.

Kada je objavljena vijest da je glazbenicu Zsa Zsu u glazbenom natjecanju zamijenio Marko Purišić koji se predstavlja umjetničkim imenom Baby Lasagna, mnogi su zaključili kako je ova pjesma pravo osvježenje na dosadašnjim izborima te je zarazni ritam izazvao brojne pozitivne reakcije.

Prekjučer je glazbenik dobio novi val pohvala objavivši spot na kojem može zahvaliti Elizabeti Ružić, dugogodišnjoj djevojci.

27-godišnja Elizabeta studirala je na Umjetničkoj akademiji u Splitu, smjer Medijska umjetnost, a bavi se video produkcijom i art fotografijom. Potpisuje kratkometražni film 'Ponekad je lakše ubiti nekoga drugoga', a 2022. s Markom je dobila nagradu za najbolji video na natječaju Moja.hr, natjecanju mladih kreativaca iz 20 županija i Grada Zagreba.

Izvor: Društvene mreže

Njezin dosadašnji rad pretežito se vezao za rodni istarski kraj, a tako i glazbeni spot za 'Rim Tim Tagi Dim' u kojem se izmjenjuju kadrovi njihove rodne Istre, čime je dodatno naglašena tema pjesme koja prikazuje odlazak iz ruralnog okruženja u urbanu sredinu.

'Ovo je do sada najveći spot moje karijere, a mislim da se to može i vidjeti. Jako sam ponosan na moje najbliže koji su sudjelovali u stvaranju spota', rekao je glazbenik kojeg ćemo gledati u petak u drugoj polufinalnoj večeri Dore.

  • +4
Baby Lasagna - Rim Tim Tagi Dim Izvor: Promo fotografije / Autor: Youtube