široke ruke

Iznenadila fanove: Maja Šuput poklanja markiranu robicu koju je njezin Bloom prerastao

21.10.2021 u 11:33

Bionic
Reading

Pjevačica i članica žirija showa 'Supertalent' na Novoj TV prošle godine je pokušala razveseliti svoje sljedbenike na Instagramu poklanjanjem svojih haljina, a sada kako je njezin sinčić prošlog vikenda navršio 7 mjeseci i dosašnju robicu više ne može nositi, Maja Šuput je odlučila učiniti dobro djelo i usrećiti neku bebu kojoj treba

Od njegovog rođenja pratitelji na društvenim mrežama mogu vidjeti što se sve odvija s malenim Bloomom, a moglo se vidjeti kako Maja Šuput za svog mezimca bira kao i sebe. Mališan ima uglavnom markirane stvari od Gucci majica, Adidas trenirke i tenisica, Burberry šešira do češlja za bebe marke Tiffany & Co od srebra kojeg mu je poklonio mamin najbolji prijatelj Marko Grubnić.

Darežljiva pjevačica sada poklanja svu robicu koju je dječak prerastao. U opisu fotografije u ime svog sinčića napisala je: 'Danas sam odlučio opet pokloniti robicu koju sam prerastao ( 3-6 m). Zato ekipa kreće GIVEAWAY. Nadam se da ću usrećiti neku bebu kojoj treba. Javite i drugima da igraju do ponedjeljka. Voli vas Bloom. Tko želi?'. Objavila je i 'prijevod Bloomovog gugutanja' u kojem poziva sve da joj se jave: 'Otiđite na mamin feed kako bi osvojili moju robicu koju ja više ne mogu odjenutii'.

Maja je nedavno otkrila da ona i suprug Nenad Tatarinov do sada još nigdje nisu otišli bez svog sinčića. 'Suprug i ja se trudimo živjeti kao i do sada, ali, naravno, da ne remetimo bebu. I dalje smo na putu, ali beba je s nama. I dalje muž i ja imamo svoj život i romantične večere kada beba zaspi. Trudimo se biti svoji, ali smo maksimalno posvećeni bebi i sa sigurnošću mogu reći i u svoje i u muževo ime da nam nikada u životu nije bilo ljepše', ispričala je za Azru.

  • +16
Maja Šuput Izvor: Pixsell / Autor: Jurica Galoic/PIXSELL

Dodala je da balansiram fantastično, da se njezin pjevački život odvija noću pa joj sjajno ide. Izađe iz kuće kad se Bloom zaspi i vrati se kada se on ujutru probudi. 'Tako da on praktično i ne zna da sam ja otišla. U tom vremenu, naravno, Bloom je s ocem. Uvijek je s nekim od nas dvoje. S obzirom na to da sam sama svoj šef, mogu odlučiti kada ću otići na neko snimanje, kada ću dati intervju, kada me neće biti kod kuće. Uvijek balansiram da to bude kratko i da mi Bloom što manje fali. Sve se može kad se hoće. Naravno da imam podršku supruga i on je tu kada mene nema', kaže Maja.

AMBICIOZNA PJEVAČICA

Maja Šuput ne staje: Uspješno promovira svoj novi brend za kojim lude mališani diljem Hrvatske

Pogledaj galeriju