PROMOCIJA FILMA

Jedan dan na Instagramu mu je bio dovoljan: Jay-Z skupio zavidan broj pratitelja pa ugasio svoj račun

04.11.2021 u 18:01

Bionic
Reading

Reper Jay-Z iznenadio je obožavatelje u utorak pridruživši se poznatoj platformi društvenih medija, a iznenađenje je bilo još i veće kad je samo dan kasnije napustio Instagram, na kojem njegov profil više nije vidljiv

Razlog pridruživanja Instagramu 51-godišnjem reperu je bila promocija filma 'The Harder They Fall', pa je Jay-Z u svojoj prvoj objavi podijelio filmski plakat akcijskog vestern filma u kojem glavne uloge tumače Idris Elba i Regina King.

Reper, koji je u spomenutom filmu koproducent, objavio je Instagram Storyju i odbrojavanje do izlaska filma, koji je u srijedu stigao na Netflix.

Tijekom svog kratkog postojanja na Instagramu, Yaj-Z je pratio samo jedan račun, svoje supruge Beyonce, no stekao je zavidan broj pratitelja, njih više od 1,6 milijuna, piše časopis People.

uhvatio ih objektiv kamere

[FOTO] Beyonce i Jay Z u noćnom izlasku u Veneciji; pjevačica je blistala u predivnoj haljini

Pogledaj galeriju

Film 'The Harder They Fall' Jay-Z je snimio u suradnji s producentom i redateljem Jeymesom Samuelom te producentima Lawrenceom Benderom, G. Mac Brownom i Jamesom Lassiterom, a u njemu se pojavljuje potpuno crnačka glumačka ekipa.

'Sviđa mi se biti dio projekata koji proširuju objektiv. Kad se proširi za nas, proširen je i za Azijate, Meksikance, za sve', rekao je Jay-Z za Entertainment Tonight u listopadu.

Glazbenik je progovorio i o potrebi veće zastupljenosti crnaca i upoznavanja s njihovom povijesti. Jedan od tri kauboja u ono vrijeme, rekao je Jay-Z, bio je crnac, a unatoč tome duga povijest vestern filmova u Hollywoodu imala je jako malo ili nimalo crnaca. Nitko nije kriv što to ne zna, kaže glazbenik, jer to je bila slika koju smo hranili da raste.

  • +5
Jay-Z Izvor: Profimedia / Autor: B4859 / Avalon / Profimedia

'Godinama su jedna od najčešćih stvari na javnoj televiziji bili vestern filmovi, svakog tjedna, a mi uopće nismo bili zastupljeni u njima. Zapravo, naši su nam likovi uzeti', rekao je Jay-Z i otkrio kako je to bio i slučaj i u jednom filmu iz 2013. godine.

''Usamljeni osvetnik' se temeljio na jednom od likova iz ovog našeg filma', zaključio je reper.