BEZ DLAKE NA JEZIKU

Jennifer Lawrence proživjela je pakao na snimanju s Leom DiCaprijem, a sad je objasnila i zbog čega

08.12.2021 u 22:35

Bionic
Reading

Glumica Jennifer Lawrence (31) u svojoj filmografiji usprkos nježnim godinama već sad ima popriličan broj sjajnih naslova, a buduća mama ispričala je i po čemu će pamtiti snimanje filma 'Don't Look Up'

Jennifer Lawrence koju mnogi pamte i po ulozi neustrašive Katniss u popularnom filmskom serijalu 'Igre gladi', u tom novom Netflixovom filmu glumi u društvu Lea DiCaprija i Timothéea Chalameta, no ne krije kako je to iskustvo imalo i loše strane.

Oskarovka je nedavno otkrila zašto je snimanje crne komedije Adama McKaya - posebno s kolegama Leonardom DiCapriom i Timothéejem Chalametom - bio kako je rekla, 'pravi pakao'.

'Bio je to najneugodniji dan u mom životu', rekla je lijepa glumica Stephenu Colbertu tijekom razgovora u njegovom istoimenom talk showu.

  • +13
Jennifer Lawrence Izvor: Profimedia / Autor: Stephen Lovekin / Shutterstock Editorial / Profimedia

Situacija o kojoj je pričala bila je scena koju su DiCaprio (47) i Chalamet (25) snimali s njom u automobilu. 'Izludili su me tog dana. Bio je to najiritantniji dan koji pamtim', rekla je hvaljena glumica o snimanju jedne scene s DiCapriom i Chalametom. 'Ne znam što je to bilo. Timothée je bilo uzbuđen što je izašao iz kuće nakon pandemije. Mislim da je to bila njegova prva scena, a Leo je odabrao pjesmu koja je svirala u autu i rekao je samo: 'Znaš, ova pjesma je bila o, znaš, bla, bla, bla. 'Timothée je izgleda bio izvan sebe što je konačno izašao iz kuće. Ostalo mi je u sjećanju da sam tog dana bila totalno neraspoložena, bio je to pravi pakao', prisjetila se zvijezda filma 'I u dobru i u zlu'.

Dodala je da je usprkos tome, bila zadovoljna na snimanju.

Rekla je kako joj je bilo vrlo cool snimati s glumačkom ekipom u kojoj su osim DiCaprija i Chalameta i Meryl Streep, Jonah Hill, Tyler Perry, Chris Evans...

'Don't Look Up' počet će se prikazivati u odabranim kinima 10. prosinca, a na Netflixu 24. prosinca. U središtu zapleta ove crne komedije su niže rangirani astronauti DiCaprio i Lawrence koji pokušavaju upozoriti svjetske čelnike na asteroid na putu prema uništi Zemlju.

Glumica rođena u Kentuckyju, koja sljedeće godine očekuje svoje prvo dijete sa suprugom Cookeom Maroneyjem, priznala je da joj nije teško pao odmor od Hollywooda. 'Uvijek sam pronalazio utjehu u tom rasporedu i nešto raditi i biti negdje. Sviđalo mi se biti na snimanju gdje je sve vrlo vrlo organizirano', rekla je otkrivši da joj se nakon 'Igara gladi' svidjelo biti izvan fokusa medija i javnosti.