puklo prijateljstvo

Kolege iz serije 'Suits' priznali da s bivšom kolegicom Meghan Markle više ne komuniciraju

16.02.2024 u 17:33

Bionic
Reading

Patrick J. Adams i Gabriel Macht zvijezde su T-Mobileove reklame premijerno prikazane na Super Bowlu. Šaljivi skeč snimljen je u dobroj atmosferi, a u popratnom intervjuu priznali su da s bivšom kolegicom Meghan Markle više ne komuniciraju

Koliko je serija 'Suits' bila zabavna nama kao gledateljima, toliko je zabavno bilo raditi na toj uspješnici. Glumci su se sjajno slagali, što je i pridonijelo uspjehu serije, a o njihovoj bliskosti svjedoči i činjenica da je Meghan Markle pozvala kolege na vjenčanje. Međutim bliskih odnosa više nema...

Zvijezde serije Patrick J. Adams i Gabriel Macht otkrili su da više ne komuniciraju s bivšom kolegicom, no o razlozima se nisu izjašnjavali. Je li riječ o nekoj svađi ili o jednostavnom razilaženju životnih putova, nije poznato, no glumci su se osjećali dovoljno ugodno da o tom odnosu progovore na snimanju T-Mobileove reklame za Super Bowl.

'Nisam komunicirao s njom osim što sam vidio njezinu veliku podršku ponovnom oživljavanju serije, i to je bilo jako lijepo', rekao je američki glumac Macht, koji je u seriji glumio Harveyja Spectera, za strane medije.

Na njegov se odgovor nadovezao Adams, čiji je lik bio u vezi s Rachel Zane (koju je glumila Markle), dodavši: 'Nula. Ne, nema komunikacije.'

Ponovno pojavljivanje Adamsa i Machta dolazi nakon što je serija doživjela revival otkako je dostupna na Netflixu. Dobro poznati duo pojavio se u siječnju na dodjeli Zlatnih globusa te su uručili nagradu za najbolju TV dramu, a onda su im se pridružile kolegice Gina Torres i Sarah Rafferty.

Tamo je također otkriveno da je Markle dobila pozivnicu za Zlatne globuse, no nije se mogla pojaviti zbog prethodno dogovorenih obveza, a Torres je priznala da uopće nema njezin broj. Zbog činjenice da kolege nemaju njezin broj jasno je da se Markle posve odvojila od starih kolega.

Glumačka postava i dalje se redovito čuje, posebice sada, kada se radi na spin-offu serije, no Markle je, kako se čini, izostavljena iz grupnog chata.

  • +2
Serija 'Suits' Izvor: Profimedia / Autor: LANDMARK MEDIA / Alamy / Alamy / Profimedia