OPET SE POIGRALA

Kraljica najljepša: Maja Šuput osvaja u luckastim modnim kombinacijama

20.06.2018 u 17:51

Bionic
Reading

Nakon što je prošle godine Supertalent imao veliki uspjeh u Hrvatskoj i proglašen kao najgledanija zabavna emisija u 2017. godini, trenutno održava audicije za raznovrsne darovite natjecatelje za novu, šestu sezonu. Jedna od članica žirija i dalje je Maja Šuput koja je već pokazala dijelić atmosfere i naravno, novi zanimljivi outfit

Maja Šuput je poznata kao izuzetno duhovita osoba, pa sa nerijetko oduševi svojim lutkastim odjevnim kombinacijama. Tako je bilo i s novom frizurom i suknjom visokog struka, majicom na prugice, štiklama koje pjevačica obožava koje je odabrala za prvo pokazivanje u 'Supertalentu'.

'Suknja je lakirana kao i salonke i kapa. Majicu smo našli usput. (smijeh) Sve u svemu, trudili smo se da to bude pariški šik. Maja će u svakoj emisiji izgledati posebno, drukčijie, od kose, šminke stajlinga. I bit će svjetski onako kako to izgleda kad ja radim', rekao je za tportal stilist Marko Grubnić, Majin prijatelj i dugogodišnji suradnik kad je o njezinom outfitu riječ.

In love with @supertalenthr show 💝

A post shared by majasuput (@majasuput) on

Maja je osvojila pregršt kmplimenata, a neki su je prozvali najljepšom kraljicom bez koje ovaj šou ne bi bio uspješan.

'Biti u žiriju Supertalenta jedno je od ostvarenja mojih želja', izjavila je ranije i dodala kako je je energija između nje i ostalih 'sudaca' u popularnom showu, Martine Tomčić, Janka Popovića Volarića i Davora Bilmana - neprocjenjiva. 'Doslovno kao da sam našla dva muža i sestru', rekla je pjevačica u svom poznatom zafrkantskom stilu.

  • +8
Maja Šuput Izvor: Pixsell / Autor: Davor Visnjic/PIXSELL