kultni status

[KVIZ] Provjerite koliko znate o seriji 'Seks i grad'

22.04.2018 u 12:24

Bionic
Reading

Seriju o četiri najbolje prijateljice u New Yorku pratili su milijuni, a 20 godina nakon emitiranja prve epizode ne gubi na popularnosti. Stekla je kultni status i brojnima poslužila kao inspiracija. Pogledali ste sve epizode i po nekoliko puta? Navalite na kviz i provjerite znate li sve o seriji 'Seks i grad'

'Seks i grad' je američki romantični televizijski sitcom prikazivan na HBO-u. Serija se počela emitirati 1998., a snimana je u New Yorku i napisana prema istoimenom romanu spisateljice Candace Bushnell. Prati živote četiriju žena u srednjim tridesetima i četrdesetima koje glume Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Kristin Davis i Cynthia Nixon. Budući da je postigla visoku gledanost, autori su naknadno snimili još dva istoimena filma.

Većina vas sigurno je dobro upoznata s dogodovštinama famozne četvorke - Mirande, Carrie, Samanthe i Charlotte - koja nas je u seriji 'Seks i grad' zabavljala svojim ljubavnim avanturama, prijateljskim zavrzlamama i poslovnim pothvatima.

  • +16
Seks i grad Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Upravo zato za vas smo pripremili kviz kojim možete provjeriti koliko dobro ste upoznati s ovom popularnom serijom, za kojom su i danas mnogi ludi.