imaju u remiks

Let 3 izazvao oduševljenje u Poljskoj: 'Mi ćemo vas zaštititi snagom ljubavi! ŠČ!'

02.04.2023 u 09:26

Bionic
Reading

Ususret Eurosongu riječki rock sastav Let 3 nastupa na službenim eurovizijskim partyjima. Pri na redu je bio nastup u Varšavi gdje u osvojili publiku, a nakon toga se bend uputio prema Tel Avivu

U sklopu nastupa na ovogodišnjem Eurosongu pred riječkim bendom Let 3 je nekoliko nastupa na službenim eurovizijskim partyjima. Pri na redu je bio u Poljskoj, točnije u dvorani Praga Centrum u Varšavi. Sudeći prema snimi koji je riječki bend objavio na svom Instagram profilu, publika ih je itekako dobro prihvatila.

U Varšavi Let 3 je nastupio pred poljskim Eurovision fanovima i novinarima iz cijele središnje Europe i izazvao je odlične reakcije poljske publike. 'Poljski obožavatelji, vi ste ludi! Mi ćemo vas zaštititi snagom ljubavi! ŠČ', napisali su riječki glazbenici na svom službenom Instagram profilu uz objavljeni video koji prikazuje publiku koja hrli prema pozornici te obožavatelje koji ih fotografiraju.

Nakon nastupa u Varšavi, ekipa iz benda leti direktno za Tel Aviv gdje će nastupiti na velikom Israel Calling Eurovision partyju zajedno s dvadesetak drugih sudionika ovogodišnjeg, ali i prijašnjih natjecanja za najbolju pjesmu Europe.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

No, prije nastupa Mrle i Prlja pripremili su i novu remiks verziju pjesme 'Mama ŠČ!' u suradnji s Denisom Goldinom koji je pjesmu opisao kao 'himnu godine koja ne izlazi iz ušiju'. Mrle je remiks opisao pak kao idealan za traktoriste, piše Večernji list.

  • +2
Let 3 na Dori Izvor: Pixsell / Autor: Goran Kovacic/PIXSELL