PODUZETNIČKI DUH

Lidija Bačić pokreće reality show jer želi pomoći mladim glazbenicima

09.04.2018 u 11:36

Bionic
Reading

Buduću da je i sama sudjelovala u talent showovima, pjevačica je odlučila pomoći talentiranim glazbenicima da ostavre svoje snove. Kako je ranije najavljivala, prva je u svijetu koja pokreće vlastiti neovisni talent show koji će biti emitiran na YouTubeu, a u njemu će Lidija Bačić sa svojim producentom Fayom te još dvojicom članova žirija koji će se izmjenjivati birati pjevačke talente

Zainteresirani za sudjelovanje u 'Planet Lille Showu' mogu se prijaviti snimkom bilo koje omiljene pjesme, a verzija može biti a capella ili uz glazbenu podlogu. Snimke se mogu slati preko privatnih poruka na Lidijinim profilima na društvenim mrežama i na lidijabacicorganizacija@gmail.com.

'Pobjednik treba imati dobar glas, scenski nastup i neku posebnu karizmu, odnosno taj faktor koji će nas osvojiti. Ne znam kako drugačije to opisati, jednostavno, tražimo dobrog pjevača', kazala je Lidija za Jutarnji list.

Žiri će odabrati od 40 do 60 ljudi koji će se potom natjecati u showu. Nakon toga kreće snimanje četiri emisije u kojima će žiri odabrati po jednog pobjednika, a u finalnoj emisiji svoj sud moći će dati i gledatelji. Pobjednika koji će s popularnom pjevačicom snimiti duet i spot otkrit će krajem ljeta.

  • +6
Lidija Bačić Izvor: Pixsell / Autor: Davor Puklavec/PIXSELL