SAMOZATAJAN PAR

Lionel Richie u jednom od rijetkih izlazaka s 40-godina mlađom djevojkom

15.12.2019 u 15:02

Bionic
Reading

Glazbenik Lionel Richie nakon dva propala braka skrasio se s mlađahnom Švicarkom Lisom Parigi, s kojom ga rijetko imamo prilike vidjeti u javnosti

Možda je svoje dvije prve supruge uvijek javno eksponirao, ali američka glazbena legenda Lionel Richie u 70. godini svoju ljubavnu romansu pokušava što je više moguće držati podalje od medija i fotoreportera. To mu ipak nije pošlo za rukom tijekom posjeta Italiji gdje je sudjelovao kao jedan od izvođača na božićnom koncertu u Vatikanu.

Vlasnik svevremenskih hitova snimljen je u jednom restoranu u Rimu u društvu ljepotice Lise Parigi, s kojom je u vezi posljednjih šest godina.

Okupljeni paparazzi fotografi nisu omeli slavnog glazbenika i 40-tak godina mlađu poduzetnicu rodom iz Švicarske. Oboje su za ovu priliku odabrali crne stajlinge. Lionel nešto ležerniji stil, dok se tamnokosa ljepotica odlučila za elegantnu haljinu i sako, a primjerenim make up-om naglasila svoje skladne crte lica.

  • +2
Lionel Richie i Lisa Parigi Izvor: Profimedia / Autor: Agostino Fabio / MEGA / Mega Agency / Profimedia

Podsjetimo, Lionel je bio u braku s Brendom Harvey s kojom dijeli posvojenu kći Nicole Richie. Razveli su se 1993. nakon 18 godina braka. Lionelu je nakon toga vjeru u ljubav vratila Diane Alexander s kojom se oženio 1995., i dobio sina Milesa i kćer Sofiju. Razveli su se 2004., a pjevač je potom tvrdio da nije izgubio vjeru u ljubav.

No čini se da je izgubio vjeru u brak kao instituciju te smatra da vjenčani list samo komplicira odnos s partnerom.

‘Volio bih postati otac ponovno. Moram priznati da tako nešto nije problem ni meni ni Lisi. Sviđa nam se ta ideja. No, brak, s druge strane, nije nešto na što bih opet pristao. To je vrlo loše za muškarca. Bio sam dva puta u braku i to me skupo koštalo. Nemam namjeru treći se put u tako nešto upustiti. Žene su jednostavno ubile tu ideju u meni. Djeca uopće nisu problem- bivše žene jesu. Zato se više nikad neću ženiti. No nemam problema obavezati se na bilo koji drugi način osobi koju volim.’