Biste li vi znali odgovor?

Lovac Krešo 'za dlaku' pobijedio natjecatelje u 'Potjeri: Pao na pitanjima o Formuli 1 i košarci

20.01.2022 u 12:03

Bionic
Reading

U srijedu navečer bilo je napeto i zanimljivo u popularnom kvizu. Natjecatelji Luka i Borna znali su točne odgovore na 16 pitanja, a onda ih je Krešimir Sučević Međeral 'sustigao' u zadnjim sekundama. U jučerašnjoj igri bilo je nekoliko pitanja na koja, po mnogima najopasniji, ali i najdraži lovac 'Potjere', nije znao točan odgovor

Krešimir Sučević Međeral je zapeo je na devetom pitanju 'Čiji su grob posjećivali u Aleksandriji Julije Cezar i rimski carevi?'. Nije znao točan odgovor na ovo pitanje kao ni natjecatelji. No, problem je stvorilo i 13. pitanje koje je glasilo: 'Koji se naš košarkaš proglašava najboljim igračem europskih prvenstva 1971. i 1975?'.

Natjecatelj Borna je odgovorio da je riječ našem, legendarnom košarkašu Krešimiru Ćosiću, a Krešin odgovor je bio Nikola Plećaš. Krešo nije znao odgovor niti na pitanje: 'Središte kojeg je afričkog antičkog grada bila tvrđava Birsa?', niti kandidati nisu znali točan odgovor.

Lovac je među ostalim dao krivi odgovor na ovom pitanju: 'Sin kojeg vozača Formule 1 debitirao je 2021. u utrkama Formule 1?' Ponuđeni odgovori su bili Ayrton Senna, Michael Schumacher i Nelson Piquet, a lovac je fulao odgovorivši da je to sin Nelsona Piqueta. Natjecatelj je znao točan odgovor i da je riječ o Schumacherovu sinu. Unatoč tome što mu se zaredalo više netočnih odgovora, Sučević Međeral je sekundu prije samog kraja stigao natjecatelje i 'uzeo' im 38.500 kuna.