HRT-ova zvijezda

Marta Šimić Mrzlečki pokazala tko su njezini najdraži nogometaši

20.05.2020 u 17:06

Bionic
Reading

Nakon više fotografija iz svoje poslovne svakodnevice na kojima pozira sama, urednica i voditeljica Dnevnika odlučila je sa svojim pratiteljima na Instagramu podijeliti opušteni trenutak iz privatnog života i to sa svojim najdražim muškarcima - suprugom i sinom

Zgodna Pitomačanka u braku je s 45-godišnjim bivšim profesionalnim nogometašem Alenom Mrzlečkim a i svog sina Adama su očito zarazili sa sportom. Dečki su pozirali u dresovima, a ponosna HRT-ovka je fotografiju opisala riječju: 'derbi'. Jedan od pratitelja ju je pitao tko sudi, a Marta Šimić Mrzlečki je odgovorila: 'mama'.

View this post on Instagram

Derbi❤

A post shared by Marta Šimić Mrzlečki (@simicmrzlecki) on

Podsjetimo, supruga je upoznala još tijekom studija novinarstva na Fakultetu političkih znanosti otišla živjeti u Belgiju, u čijem je nogometnom klubu tada igrao. I sama voli sport, igrala je rukomet u Pitomači, gdje je odrasla, a vježbanje je, izjavila je ranije, za nju stil života. Kombinira trčanje i odlazak u teretanu, a često je i na biciklu sa sinom.

'Obitelj mi je uvijek na prvom mjestu. Kada sam postala majka, moj život se u potpunosti promijenio. Sve se vrti oko sina i nema tog posla koji bi bio važniji od njega. Kada radim, nema me cijeli dan, dečki se onda sami snalaze, no zato svaki slobodni trenutak provodimo zajedno. Igramo se, čitamo, učimo. Adam me naučio da svijet gledam drugim očima, da opet poput djeteta u malim stvarima pronađem sreću, da se radujem osmijehu, lijepoj riječi, poljupcu', ispričala je ranije za tportal.