EMOTIVNA POSVETA

Massimo Savić u izolaciji uživa u romantici: 'Taj isti osjećaj nas veže već 28 godina'

16.03.2020 u 13:55

Bionic
Reading

Premda razlog boravka kod kuće ima negativan predznak u ovom trenutku, domaći glazbenik iz njega je izvukao ono najljepše pa u svom domu provodi vrijeme u društvu supruge Eni Kondić, kćeri Mirne i psa Manga. Massimo je s fanovima podijelio trenutak svoje idile koju je zabilježila njegova mezimica

Massimo Savić je romantičnom fotografijom, na kojoj grli voljenu suprugu kojoj je posvetio nježne riječi, razgalio mnoga srca obožavatelja.

'Jedno je zajedničko normalnom životu i izolaciji u domu svom. Osjećaj sreće i zahvalnosti što dobro i zlo možete dijeliti s vama posebnom osobom. Taj, isti osjećaj nas veže već 28 godina. Imamo i ljubav najveću, kućnog paparazza Mirnu Savić, koja ga je ovom fotkom uhvatila u trenutku. I sačuvala zauvijek', napisao je glazbenik. Obitelj mu je u teškim danima, baš kao i u onim lijepim, vječno uporište i sigurnost.

Massimo i njegova Eni u braku su od ožujka 1992. godine, a dva mjeseca kasnije na svijet stigla je njihova kći jedinica. Glazbenik nerijetko ističe kako je u svoju suprugu zaljubljen kao i prvog dana.

'Radio sam svakakve ludosti zbog ljubavi, ali nekako sam došao do zaključka da su važniji svakodnevni znaci pažnje, nego neki ishitreni jednokratni momenti', izjavio je ranije za tportal. Otkrio je i kako svi znaju da ne odlazi iz njihovog doma a da ne poljubi svoju Eni. 'To je malen znak naše ljubavi, ali važan', istaknuo je. Nerijetko fotografije svojih najmilijih pokazuje na društvenim mrežama.

Inače, pjevač je na svom Instagramu pokrenuo akciju 'Glazbom protiv panike', kojom je pozvao i druge glazbenike da preko svojih društvenih mreža šalju pozitivne i zdravorazumske poruke u ovom vremenu ludila zbog širenja koronavirusa.

'Ostani tu. Od svih pjesama najprikladnija je za ovaj trenutak u kojem je jedino dobro to što nas uči da se moramo brinuti o drugima više nego o samima sebi. Ostanite doma. Slušajte glazbu. Jedno je sigurno - ona nam svima pomaže da se osjećamo bolje', poručio je te istaknuo da će svaki dan na storyju objaviti link na pjesmu po njegovom izboru te da će tako biti 'dok ovo ludilo ne prođe'.

Preventivne mjere za zaštitu od koronavirusa