Matthew Perry

Matthew Perry dobiva zvijezdu na Stazi slavnih pored Courteney Cox i Jennifer Aniston

03.11.2023 u 23:06

Bionic
Reading

Nakon što je prošle subote u 55. godini preminuo, svjetski mediji ne prestaju pričati o njegovoj bogatoj karijeri i turbulentnom životu u kojem se borio s ovisnošću o alkoholu i drogama. Matthew Perry bi mogao posthumno dobiti zvijezdu na holivudskoj Stazi slavnih

Zvijezda Matthewa Perryja bila bi na istom području gdje se nalaze zvijezde Courteney Cox i Jennifer Aniston, a to je na križanju ulica Hollywood Blvd i Vine, jednom od najvećih raskrižja u Los Angelesu. No, o tome će u konačnici odlučiti njegova obitelj, javlja TMZ.

Holivudska gospodarska komora, koja nadzire Stazu slavnih, za američki medij su naveli da bi voljeli odati počast preminulom glumcu zvijezdom i posthumnom ceremonijom, ali na njegovoj obitelji je da odluči hoće li se to dogoditi i kada.

  • +5
Matthew Perry kao Chandler u seriji 'Prijatelji' Izvor: Profimedia / Autor: WARNER BROS. TELEVISION - Album / Album / Profimedia

Objasnili su da je glumac još 2013. bio odabran za zvijezdu na Stazi slavnih nakon što ga je prijavila njegova PR tvrtka, ali ceremonija nikada nije zakazana, a nagrada je istekla 2018. Iz Komore su dodali kako im se zasad još nitko iz Perryjeve obitelji nije obratio u vezi sa zakazivanjem ceremonije dodjele zvijezda.

Tportal je i na WhatsAppu

Želite dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati' 

 

Ako odluče da se pokrene postupak dodjele zvijezde, član obitelji bi morao prihvatiti zvijezdu u njegovo ime, a obitelj bi bila zadužena za pozivanje između 60 do 90 gostiju na ceremoniju.