REALITY SHOW S MJEROM

Mediji su im bili krivi za sve, a sada će Meghan Markle i princ Harry pustiti kamere u svoj život na tri mjeseca

28.09.2020 u 11:34

Bionic
Reading

Posljednjih deset mjeseci kao jedan od glavnih razloga odlaska iz Velike Britanije i napuštanja kraljevskih obveza Meghan Markle i princ Harry navodili su prevelik medijski pritisak i manjak privatnosti. No izgleda da im je pažnja itekako nedostajala jer uskoro pokreću reality show

Meghan Markle i princ Harry pristali su na snimanje reality showa u čijim će glavnim ulogama biti upravo oni i njihov humanitarni rad. Na puna tri mjeseca pustit će Netflixove kamere u svoje živote i svakodnevicu te pokušati dočarati javnosti kako funkcioniraju i na što se fokusiraju.

'Par želi javnost uputiti u to kako izgleda njihov novi život i koliko su im humanitarne zaklade i dalje bitne', rekao je dobro upućeni izvor britanskim medijima.

Vijest o reality showu stiže nekoliko dana nakon što je procurila informacija da su princ Harry i njegova supruga potpisali ugovor od čak 112 milijuna funti s Netflixom.

'Možda Meghan i Harry žele staviti u fokus svoj humanitarni rad, brigu o siromašnima i potrebitima, ali Netflix očito želi njih u središtu pažnje', rekao je izvor pa dodao da će sve biti snimljeno s ukusom, a ne u stilu jeftinih reality dokumentaraca koje u posljednje vrijeme sve češće imamo priliku gledati.

'Jednostavno žele da se njihov dobrotvorni rad vidi i prepozna', zaključio je isti izvor. Ovako nešto dolazi kao veliko iznenađenje za cijelu javnost, pogotovo uz saznanja u proteklih deset mjeseci, koliko je prošlo od njihova napuštanja kraljevske obitelji.

Podsjetimo, Meghan Markle više nije mogla trpjeti teror britanske javnosti i medija koji je doživljavala od ulaska u kraljevsku obitelj, a brižan suprug, princ Harry odlučio joj je uslišati sve želje i olakšati život.

'Rekla sam Harryju da nije dovoljno preživljavati, u životu treba znati uživati i biti sretan', rekla je u svom emotivnom dokumentarcu u listopadu prošle godine, dok je pomno planirala odlazak iz palače i povratak u SAD.

Princ Harry zbog supruge je zaratio s obitelji, okrenuo leđa tradiciji i svemu što ga je definiralo punih 35 godina. Odselio se u Kanadu, a potom pronašao dom u Kaliforniji, u kojoj gdje trenutno živi s Meghan i sinom Archiejem. Izgleda da je mladom paru posljednjih mjeseci nedostajala medijska pažnja i utjecaj javnosti, pa sada ponovno pristaju biti u centru pozornosti.

  • +2
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Baby2Baby via The Grosby Group / Grosby Group / Profimedia