LJUBAV S EKRANA

Možete li vjerovati: Matthew Perry punih je 25 godina zaljubljen u svoju kolegicu Courteney Cox, suprugu iz 'Prijatelja'

14.11.2019 u 09:56

Bionic
Reading

Kroz deset sezona serije 'Prijatelji' glumci Courteney Cox i Matthew Perry igrali su vrlo bliske susjede, a potom i ljubavni par. Izgleda da završetkom serije osjećaji s jedne strane nisu nestali, što je kod mnogih fanova izazvalo nevjerojatno uzbuđenje te sreću

Monica Geller i Chandler Bing jedan su od najomiljenijih televizijskih ljubavnih parova, no kako stvari stoje, osjećaji između glumaca koji su ih igrali pokušavaju se prikriti u stvarnom životu već gotovo četvrt stoljeća.

Matthew Perry navodno je zaljubljen u svoju kolegicu još otkada su zajedno sudjelovali na projektu 'Prijatelji' te nikada nije prestao gajiti određene osjećaje prema njoj.

'Matthew je oduvijek zaljubljen u Courtney, nikada je u potpunosti nije prebolio', rekao je za magazin UsWeekly jedan od izvora bliskih 50-godišnjem glumcu.

Njegova pet godina starija kolegica nedavno je na Instagramu objavila fotografiju s Perryjem, što je obradovalo brojne fanove u svijetu. Poručila je tada da zajedno ručaju te da ne može biti sretnija zbog dobrog društva koje ima.

Sreću nije krio ni Perry, kojeg posljednjih godina gledamo u vrlo čudnim fazama. Prolazio je kroz turbulentne životne periode, potpuno se zapustio te nije mario za izgled i zdravlje. Ali izgleda da se trgnuo zbog novog projekta koji u tajnosti priprema ekipa 'Prijatelja'.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

A rare night and I love it.

Objavu dijeli Courteney Cox (@courteneycoxofficial)

Inače, 55-godišnja Courtney Cox trenutno je u ljubavnoj vezi s rock glazbenikom Johnnyjem McDaidom, a od 1999. do 2013. bila je u braku s kolegom Davidom Arquetteom, s kojim ima kćer Coco. S druge strane, Perry je nakon snimanja serije koja ga je proslavila hodao s Yasmine Bleeth, Juliom Roberts i Lizzy Caplan. Koliko je poznato, trenutno nema djevojku.

NENADMAŠNA ŠESTORKA

Serija za sva vremena: Prošlo je 25 godina od prikazivanja prve epizode kultnih 'Prijatelja', a ovo su trenuci za koje su živjeli milijuni obožavatelja

Pogledaj galeriju